15. maaliskuuta 2022

Kauhun tasapaino

Tappava pandemia. Sota. Nälänhätä. Kivaa on ollut ja vielä pahempaa on tiedossa. Mietin jo miten pääsen pakenemaan sotaa kolmen kissan kanssa. Vastaus: en mitenkään. Olen kait kamala kissanomistaja mutta jos sota tulee toivon että vanhat kissani kuolevat ennen sitä. Sitten ei nimittäin ole kuin hirveitä vaihtoehtoja. Väestönsuojaan en mene koska sinne ei saa ottaa kissoja. Kissojani en yksin jätä. Väittävät että evakuointi on aina ensisijainen vaihtoehto ennen väestönsuojaa. No en pysty evakuoidessa kantamaan kolmea kissaa. Yhtäkin kissaa kantaessa minun pitää pysähtyä lepäämään muutamankymmenen metrin välein. Ehkä pitäisi hankkia lemmikkirattaat ja kissankantoreppu. Tiedän kyllä että sodan tullessa on semmonen juttu kuin maanpuolustusvelvollisuus, tänne olisi jäätävä. Mihinkähän työhön ne minut määräisivät?



 

Ei oo nälkä mutta silti syön liikaa henkisten syiden takia. Yhtenä yönä CNN:ää katsoessa oksetti jo, niiden henkisten syiden takia.

 


 

Ruuan hinta ensin kaksinkertaistuu ja sitten ruoka loppuu kokonaan, viljelijöillä ei ole varaa viljellä. Jos minulla menee jo nyt noin puolet tuloista ruokaan niin... se yhtälö ei vaan toimi. Nälkä tulee. Kai se kissanruuankin hinta sitten kaksinkertaistuu? Ja kaiken muunkin.



 

Olen huomannut että puren hampaitani yhteen nukkuessa, ja hereilläkin. Rytmihäiriöt pelottavat. Koronatilanne on pahin koskaan ja silti leikitään että se on ohi. Maskit pois ja baariin bilettämään aamuun asti. Kaikki vituttaa ja näen punaista.

 


No lentomäen MM-kisoissa tuli balsamia haavoille kun Slovenia voitti joukkuekultaa ylivoimaisesti ja Saksa otti hopeaa. Suosikeillani Domenilla ja Wellingerillä on ollut niin surkea kausi. Timin hypyt pelottivat koko viikonlopun...

 


Vaihtaessani sänkyyn lakanoita patjan päältä löytyi ensin yksi ja sitten toinenkin naula. Mistä hitosta ne on peräisin ja onko niitä jossain piilossa lisää?

 

GTA 5 julkaistiin PS5:lle. Siinä sitä sitten onkin tekemistä, jo kolmas konsoli. Saan valittaa siitä miten minun pitää pelata vihaamassani GTA Onlinessa levelille 100 asti jo kolmannen kerran. Juu olis trophyjen autopop mutta mitäs hauskaa siinä olisi?




Ei kommentteja: