30. syyskuuta 2021

Rakas F13-päiväkirja

Niin... elämässäni ei ole muuta iloa ja odotettavaa kuin F13:n peluu. Ja minunhan pitää tarkasti säännöstellä Fridayn pelaamistani koska otan sen liian vakavasti. Sydämeni hakkaa miljoonaa jne. Siitä on kohta kolme vuotta kun pelasin Fridaytä ensimmäisen kerran. F13 oli PS Plussan lokakuun 2018 peli. En vieläkään omista tätä peliä, vaan ainoastaan asu- ja emote-dlc:t.


Oon nyt tottunu liian hyvälle kun Giggeli on alkanut pelata F13 kanssani. Ennen PS5:tä se ei olisikaan ollut mahdollista. Giggeli on alkanut pelata Jasoninakin niin sekin tuo lisähauskuutta. Harmi vaan että Fridayn pelaaminen yksin ei tunnukaan enää niin kivalta.




Tuli viimein tehtyä loputkin offline challenget, ja vielä kaksi kertaa eli molemmilla käyttäjätunnuksilla. Hankittiin kaikki skullit eli nyt on kaikki mahdolliset emotet käytössä.

 

Harmittaa kaikki mikä jäi saamatta peliin typerän lakijutun takia, jossa peli joutui vain sijaiskärsijäksi. Esimerkiksi Victorian Halloween-asu olisi ollut kiva.


 

La 4.9. F13:n peluu meni surkeasti. Monta tuntia pelkkiä isoja mappeja, lähinnä vihaamaani isoa Crystal Lakea. Sitten alkoi olla ongelmia ohjainkomentojen kanssa. Saatoin joutua painamaan X:ää kolmekin kertaa ennen kuin menin ikkunasta. Luulin että tuo johtui huonosta pingistä. Mutta kun viimein pääsin hostiksi voin vain todeta että ongelma oli PS5:n ohjaimessa. Jossain vaiheessa myös PS5:n ohjainmikrofoni oli lakannut toimimasta. Jotain puhetta kyllä kuuluu mutta siitä ei saa mitään selvää. Giggeli miettikin voisiko tuo johtua jostain bluetooth-häiriöstä. Lopetettiin kuitenkin on a high note kun Giggeli tappoi Jasonin ensimmäisen kerran. Itselläni paras matsi oli tietysti se kun Giggeli oli Jason, olin viimeinen jäljellä ja menossa pollareille ja kysyin Giggeliltä vieläkö on veitsiä jäljellä. No Giggeli tappoi minut veitsillä... auts. On se hyvä että voin auttaa Jasonia tappamaan itseni. 

 

 

Lauantaina 11.9. meni tosi hyvin vaikka Tapsaakin yrjötti. Tosin Giggeli yritettiin tappaa Jasonina, onneksi ei onnistunut (koska Tommyllä oli kirveen sijaan machete). Halusin ajaa autolla Tommyn tai sweater girlin päältä, onneksi en tehnyt niin. Se olisi ollut tiimausta ja niiin väärin.


Sunnuntaina 19.9. olevinaan ryyppäsin mutta viina ei noussut päähän ja aloin jo epäillä onko vodkapullosta haihtunut alkoholia vaikka se on avattu vasta viime vuonna. Aika surkeasti meni vaikka tapettiinkin kaksi Jasonia. Ensin annoin Tommyn houkutella minut mukanaan majalle. Olin tosi epäileväinen mutta sitten Tommy sai maskin pois kai yhdellä iskulla. Sitten tapettiin Jason ensimmäisen kerran yhdessä Giggelin kanssa. Giggeli oli sweater girl ja lähes kuoli maskinpoistossa. X ei ilmestynyt ennen kuin Giggeli siirtyi pois tieltä. Oli muuten vasta kolmas kerta kun tapoin Jasonin Tommynä. Ja taas oli jotain häiriöitä PS5-mikrofonissa :(


 

Ja aion tietysti juhlia Halloweeniä Fridayssä laittamalla counseloreille Halloween-asut päälle. Paitsi tietysti Chadille jonka täytyy aina olla mahdollisimman alaston. Hyi Chadeja jotka ylipukeutuvat.


5. lokakuuta taitaa olla kolmevuotishääpäiväni Fridayn kanssa, ainakin silloin sain ensimmäiset trophyni tästä pelistä. Elikkäs isot bileet silloin?! Fridayssä tietysti?! Jotenkin tuntuu siltä että not gonna happen.

 



Ei kommentteja: