27. lokakuuta 2015

Voihan Walking Dead

Onnistuin ensimmäisellä katsomiskerralla missaamaan sen kohtauksen. Katsoin vielä kun Nicholas (maailman vihatuin mies tällä hetkellä) tuijotti Glenniä silmät tyhjinä, ampui itsensä ja verta roiskui Glennin naamalle. Mutta sitten olevinaan netissä oli jotain tärkeämpää, ja seuraava hetki jonka näin oli se kun Glenn makasi maassa tuskissaan zombien ateriana. Piti heti kelata taaksepäin että mikä oikein tapahtui. Voihan Nicholas! Kaiken sen jälkeen mistä Glenn on selvinnyt hengissä niin olisipa todella typerä tapa kuolla. Jotenkin pysäyttävintä oli kun roskiksen päällä ei enää ollutkaan ketään...


Ensimmäinen reaktioni oli etten halua enää koskaan katsoa Walking Deadia. En haluaisi mutta pakko on, jos ei muuten niin ainakin nykyisen suosikkihahmoni Carolin takia.

Mutta sitten luin netistä että Glenn ei välttämättä olekaan kuollut. Nyt en sitten enää tiedä kumpi olisi pahempi vaihtoehto: Se että Glenn on kuollut vai se että Glenn onkin elossa. Glenn on aiemminkin selvinnyt hengissä pahoista tilanteista täysin epärealistisesti, mutta tämä olisi kyllä kaiken huippu. Todellinen "jump the shark"-hetki.

Miksi ja miten Glenn sitten muka olisi elossa? Netissä kiertää kuva Walking Deadin kuvauksista jossa näkyy Glenn yhdessä hahmon kanssa joka tulee sarjaan vasta myöhemmin. Ja kuulemma siinä tietyssä kohtauksessa ei syöty Glenniä vaan hänen päälleen pudonnutta Nicholasia.

Silti taidan olla sitä mieltä että Glennin olisi parempi pysyä kuolleena, kuten niin monen muunkin tv-historian hahmon (köh Prison Breakin Sara). Muuten on tosi huijattu olo eikä mihinkään voi enää uskoa.


Ja totuushan paljastunee vasta kahden viikon päästä, kun seuraavassa jaksossa on aiheena Morganin menneisyys.

Ei kommentteja: