1. lokakuuta 2015

Lampaita ja kissoja

Sunnuntaina 27.9. käytiin Koivumäen kartanossa ja Matkuksessa. En ollut koskaan käynyt tuolla kartanossa ja olin halunnut sinne pitkään. Sunnuntaina siellä oli pihakirppis ja perhepäivä. Oli järkyttävää miten täysi Matkuksen bussi oli jo kauan ennen puoltapäivää. Ja huonompi homma että viikonloppuisin bussi ei kulje kartanolle asti. En tiennytkään että sunnuntaisin Matkus on täynnä porukkaa. Ainoa kuva jonka otin reissusta:


Aina on ollut tiedossa että tämä on edessä ennemmin tai myöhemmin: Taloyhtiössä suunnitellaan putkiremonttia eli pian joutuu etsimään uuden asunnon. Itku tulee vuokra-asuntoilmoituksia katsoessa. Lemmikit eivät ole sallittuja yhdelläkään yksityisellä vuokranantajalla, ja vuokrat Kuopion rupulähiöissä ovat yhtä korkeita kuin Helsingissä. Tämä nykyinen asunto oli todellinen onnenpotku (59 neliötä/600 euroa), samanlaista ei ole nyt tiedossa. Ah-dis-taa. Sitä kohtuuvuokraista ja lemmikit sallivaa asuntoa ei oikeasti ole olemassa. Ja jos jotenkin ihmeellisesti asunnon saisikin niin sekin olisi varmasti semmoinen jossa on ihan kohta tiedossa putkiremppa.

Viime aikoina kissojen aiheuttamat sotkut ovat hiukan vituttaneet. Mutta eipä ainakaan vielä yksikään kissoistani ole peittänyt oksennustaan sukalla. Tekeekö jotkut kissat oikeasti niin? Olle vain leikkii sukilla, ja pentuna kuulemma vei niitä kissojen hiekkalaatikkoon.


Voipi sanoa että muuton yhteydessä lähtee paljon hajalla olevaa tavaraa kaatopaikalle. Jos sinne asti kaikki selvitään niin ryhtyykö sohvantuhoaja-Tapsa taas syömälakkoon?

Ei kommentteja: