13. lokakuuta 2015

Rapakunnossa

Tuli tänään käytyä työterveystarkastuksessa. Toimintakykytesteissä puristusvoima on huonoin mahdollinen, ja en saa taivutettua sormia lähellekään lattiaa. Sain lähetteen työfysioterapeutille, mutta enpä usko että pääsisin sinne ilmaiseksi. Ja sain lähetteen myös näöntarkastukseen, edellisestä on aikaa vain 13 vuotta.

Juu, olen vuosia haaveillut uusista silmälaseista mutta ne maksaa liikaa. Netistä en tilaa sillä silloin ei saa sopivia, pari kertaa olen turhaan kokeillut. Lähete on Silmäasemalle, ja sinnehän on ihan turha mennä kun kehykset ovat niin kalliita. Ja eipä ole muuten tähän ikään mennessä koskaan löytynyt kehyksiä joihin olisin ollut tyytyväinen. Jo pelkästään se kehysten sovittelu on turhauttavaa kun ei pysty huonon näön takia kunnolla näkemään miltä näyttää ne päässä. Niin, paskalta näyttää joka tapauksessa joten mitäpä sitä turhia hifistelemään?



Lauantaina käytiin viimein katsomassa elokuva Labyrintti 2: Aavikkokokeet. Odotukset olivat matalalla, mutta leffa yllätti positiivisesti ja oli kenties jopa ykkösosaa parempi. Toisin kuin vuosi sitten niin nyt näköjään ainakin kaksi ensimmäistä Labyrintti-kirjasarjan osaa on ilmestynyt suomeksi. Varasin kirjastosta ensimmäisen, pitää päästä vertailemaan eroja.


Lauantaina käväistiin myös Puikkarissa koska kerrankin oli Setan bileillä hienot puitteet. Harmi vaan että Puikkarin Caipiroskat ovat aina olleet pahoja, niin tälläkin kertaa. Yllättäen siellä oli muutamia Absoluteja, mutta Apeachia maistettuani voin vain todeta että ei mulle kelpaa niistä kuin sitruuna, muut ovat liian makeita.

Ei kommentteja: