12. lokakuuta 2015

Halloween-asuni 2015: Goottimorsian

Minulle avautui kokonaan uusi maailma kun tajusin että eBayssa on myös vintage-vaatteidenkin puoli. Ensimmäinen ostokseni sieltä oli musta mekko, josta kaavailin Halloween-mekkoa. Ja mekkohan onkin... ihana.


Tänä Halloweenina haluaisin pukeutua goottimorsiameksi. Tähän settiin kuuluu huntu ruusu- ja pääkallokoristein, hanskat ja ruusuchoker.


En sitten tiedä mikä peruukki olisi tuohon asuun parhaiten sopiva. Ehkä musta peruukki olisi liikaa mustaa mustan mekon kanssa? Ja vihaan mustaa peruukkiani, eli sitä en ainakaan laita. Pitäisi olla jokin uusi musta peruukki, mutta en ole oikein löytänyt mitään kivaa. Nykyään nimittäin boikotoin peruukkeja joissa on etuhiukset, ne ovat tosi epäkäytännöllisiä. Ne etuhiukset tunkee silmiin ja vaikka niitä leikkaisi lyhyemmiksi niin tulos on paska. Jotenkin veikkaan että päädyn taas Lisa Reisert-peruukkiini, se on suosikkini. Haluaisin tuon väriset hiukset oikeastikin.

Tai no, löysinhän minä tämän mustan "Farrah Fawcett"-peruukin, ja tilasin sen. Se on sitten ihan eri asia että mikä peruukki lopulta sopii asuun parhaiten.


Mutta täysin turhaan minä mistään Halloweenin vietosta haaveilen. Endometrioosin takia jää tänä vuonna tämä juhla 99% varmuudella viettämättä.

Ei kommentteja: