14. elokuuta 2014

Lisää verta seinillä

Huokaus. Kyllä on saanut olla huolissaan Tapsasta, kun on miettinyt mitä sillä voisi olla vialla. Mutta kaipa sittenkin, kaiken huolen jälkeen, syynä on se korvan patti.

Verishow on siis jatkunut. Maanantaina iltapäivällä huomasin veripisaroita makkarin patterissa ja seinällä. Ja tarkemmalla tarkastelulla verta löytyi lisää, lattioilta ja olkkarinkin patterista. Kiva. Tapsa siis ilmeisesti jatkuvasti raapii pattinsa auki ja veri lentää. Ois varmaan syytä poistattaa tuo patti. Ja ehkä sen voisi kätevästi tehdä samassa nukutuksessa kuin purukaluston hoidon.

Vieläkään en tosin ole nähnyt tippaakaan verta Tapsassa tai patissa tai muissa kissoissa. Ainoastaan ympäri kämppää.




Ei oikein inspiroi. Ei siis riitä että kissojen takia on paskaa ja oksennusta lattioilla. Karvoja kaikkialla. Joskus jopa kusta ja paskaa sängyssä ja tyynyllä. Mutta että nyt vielä vertakin pitkin lattioita ja seiniä? Turha luulo että siivoaisin.

En odota innolla Tapsan viemistä eläinlääkäriin. Miten sen muka saa laitettua kantokoppaan? Eihän se onnistunut edes kahteen pekkaan muuttaessakaan. Ja sitten se kopassa ollessaan huutaisi kuin teuraaksi joutuva, koko matkan ja kaikkialla. Pitäisikö ottaa eläinlääkäriin mukaan nahkahanskat, jos joutuu siellä Tapsaa pitelemään? Kaipaisin kyllä suojausta käsivarsiinkin.

Ei kommentteja: