6. elokuuta 2014

Käärme kissanpedissä

Olen aikaisemminkin nähnyt yöllisten kauhukohtauksieni aikana harhoja, mutta siitä on vuosia. Tekstiä seinällä, henkiolennon katossa, käärmeitä luikertelemassa lattialla. Mutta koskaan aiemmin mikään ei ole tuntunut niin todelliselta ja oikealta kuin viime yönä. Heräsin ja kun huomasin mitä kissojen pedissä eli lehtitelineessäni on meinasin huutaa "hyvä jumala" mutta vain "hyv" ehti ulos asti.

Käytän kissojenpeti-iglua lehtitelineenä koska se ei kissoille kelpaa. Viime yönä näin sen reunalla vaalean oranssin, pienen käärmeen. Ilmeisesti siis viljakäärmeen. Enkä vieläkään pysty täysin uskomaan ettei se ollut aito käärme vaan pelkkää harhaa. Haluaisin tietää onko joltakin naapurilta karannut viljakäärme..

Voi sanoa että oli vaikea yrittää nukkua tuon episodin jälkeen. Oli pakko kiikuttaa iglu olohuoneeseen, en olisi pystynyt nukkumaan se vieressäni kun pelotti että sen kätköissä on käärme. Olen traumatisoitunut iglusta. Vaikka pelotti hitosti niin nyt päivällä oli pakko tutkia onko sen sisällä käärme. Eipä löytynyt. Yllättävää?

Ei kommentteja: