12. elokuuta 2014

Liian omatoiminen kissa

Joitakin viikkoja sitten ihmettelin miten kaapissa olevaan kissojen kuivaruokapussiin oli pureskeltu reikä. Jo joskus aikaisemminkin oli märkäruokapusseja mytätty. Todistin sittemmin omin silmin miten Tapsa avasi kissojen ruokakaapin oven ja meni sinne. Hitto. Olen sanonut sille monta kertaa että "ei itsepalvelua" ruoan suhteen. Ja mitäs sitten jos se menee kaappiin, ovi menee kiinni sen takana eikä se osaa enää tulla sieltä pois? Miten enää uskaltaa matkalle lähteä?

Eli kaapin oveen pitäisi saada jotain estettä ettei kissa pysty sitä avaamaan. Suurin osa myynnissä olevista vaan tuntuu vaativan ruuvausta ja sehän ei käy. Prisman nettikaupasta löytyi tarrasysteemi jonka tilasin. Kylläpä kannatti sillä paketin takana onkin kuva jonka mukaan tuota tuotetta EI saa käyttää tuollaiseen kaapin oveen. Voipaska.

Lidlin mainoksessa oli vastaavia turvajuttuja ja ostinpa sitten sieltä "lukon" kaapin oveen. Eipä onnaa sekään. En uskalla laittaa sitä kaapin oveen sillä siinä on se riski että se lukitsee oven pysyvästi. Eli että en saa enää ovea auki. Iskisi pienoinen tenkkapoo jos kissanruuat olisivat kaapin vankeina.

Kissoille koitti juhlahetki kun kuivaruokaa tippui lattialle.

Ei kommentteja: