13. kesäkuuta 2024

Yleisurheilun EM-kisat Roomassa

Jo ennen kisojen alkua minulle selvisi että Borleen kaksoset eivät ole mukana niissä. En aluksi edes masennukseltani viitsinyt selvittää onko kyseessä heidän oma päätöksensä vai vammat. No lopulta tein niin ja kummankaan Instassa ei mainittu koko kisoja sanallakaan. Kerrottiin vain heistä tehdystä dokkarista nimeltä The Final Lap.

 

En usko hetkeäkään että Borleille voisi tulla olympialaisista mitään menestystä. 

 

Torttua sai odottaa pitkään. Hän oli mukana vasta 200 metrillä. Välierissä hän oli ykkönen, joten odotukset olivat kovat finaaliin. Mutta sitä haluttua voittoa kotiyleisön edessä ei tullut, vaan hän joutui tyytymään hopeaan. Selkeästi otti koville.

 

Pitkän viestin alkuerissä Belgia oli liikkeellä B-joukkueella, ankkurina Dylan Borlee. Parhaat eli Euroopan mestari Doom sekä Sacoor oli säästetty finaaliin.

 

We are DOOMed/Belgian Bileet

 

Pitkän viestin finaalissa Belgia otti kultaa näytöstyyliin. Sitä tosiaan himmensi se että vain yksi Borlee oli joukkueessa. 

 



Voisin vähän valittaa siitä miten Yle keskittyi vain keihäänheittoon ja jätti näyttämättä juoksujen esittelyjä (Belgia!) ja Belgian bileet. Törkeää yhden lajin suosimista.

 

Pikaviestissä Torttu sai balsamia haavoille kun Italia voitti ylivoimaisesti.

 



Ei kommentteja: