7. syyskuuta 2023

Sänkyyn ripuloiva kissa

Viime yönä Olle halusi ripuloida sänkyyn. Ensin se ripuloi kissojenvessaan. Sitten se oksensi matolle. Sitten se tuli sänkyyn ja sain slaagin kun näytti siltä että se aikoo paskoa siihen, nostin sen äkkiä pois. Ajattelin ja toivoin että varmaan vain kuvittelin sen. Mutta vielä mitä, seuraavaksi Olle meni vessaan, mutta vain sen reunalle. Yritin epätoivoisesti työntää sitä syvemmälle vessaan mutta oli liian myöhäistä, se ripuloi vessan reunalle. Ja sitten kun se tuli ulos vessasta sitä ripulipaskaa päätyi sen mahalle.

 


 

Kaikki tämä tapahtui kahden aikaan yöllä. Mietin miten pystyn nukkumaan kun joutuu pelkäämään että Olle paskoo sänkyyn. Ja pelkäämään että herää siihen että kissa ripuloi sänkyyn. 

 


 

Ja olin juuri sanonut ääneen että yksi kissa on räkäinen (Tapsa) ja toinen paskainen (Olle). Niin että mitäs tuo kolmas (Kali) sitten on? Mies ehdotti että takkuinen.

 No ainakin selvisi eräs "mysteeri". Joitakin kuukausia sitten miehen peitolta löytyi ripulipaskaa. Vaikka oli se jo aikaisemminkin selvää kuka silloin oli syyllinen, ei täällä muut kissat ripuloi.


Siispä ainoa kissa joka ei ole koskaan paskonut sänkyyn on Tapsa. Ajattelin aina että Kali paskoo sänkyyn koska ummetuksesta kärsivänä paskominen sattuu ja se etsii paikkaa jossa se ei sattuisi. Mutta kaipa se ripulointikin voi tehdä pyllyn kipeäksi.


Aamulla Olle herätti vaatimalla aamupalaa ennen kahdeksaa.

 Ei kommentteja: