11. huhtikuuta 2023

Pääsiäinen 2023

Pääsiäisen pitkät perinteet: kissojen pääsiäisruoho ja Fridayn peluu pupuna.

 

Ruoho onnistui yllättävän hyvin, ainakin verrattuna viime vuoden kitukasvuun. Ruoho myös kasvoi yllättävän nopeasti. Oli niin hiton kiireistä että ehdin laittaa ruohon kasvamaan vasta pääsiäisviikon maanantaina. Jo pitkäperjantain aamuna oli yllättävän hyvä kasvu, ja sen päivän aikana ruoho kasvoi kohisten. 

 


 

Pitkäperjantai oli yllättävän hyvä päivä, minähän perinteisesti vihaan sitä. Nyt aika meni onneksi rattoisasti ensin Portiaa (köh köh) pelaten ja sitten jonkin paskan online-pelin parissa. Juu, en tykkää. Pelaan tuossa pelissä kissana. Big mistake. Juu kissat on kivoja mutta tuollaiset ihmismäiset mutanttikissat ovat mielestäni aika ällöttäviä.

 



Fridayn peluu pupuna meni yllättävän hyvin, ainakin verrattuna viime pääsiäiseen. Oletin etukäteen etten jaksaisi kovin kauaa pelata pupuna, mutta pelasinkin lopulta Debinä koko ajan. Olihan se aluksi outoa kun bunny on niin hidas kun on tottunut Chadin nopeuteen, mutta siihenkin tottui. 

 



Oli aika kiireistä F13:n pelaamista kun en edes ehtinyt juoda kuohuviinipulloa kokonaan. Oli vasta neljäs lasillinen menossa kun lopetettiin Fridayn peluu. Harkitsin kyllä jatkamista mutta siitä ei olisi seurannut mitään hyvää, pupulle siis. Join siis vain kaksi kolmasosaa viinipullosta.

 


Youtube vittuili taas vaihteeksi. Näennäisesti striimi oli päällä PS5:n mukaan mutta Youtubessa sitä ei näkynyt ollenkaan. Äskettäinhän niin kävi kun yksi osa striimistä puuttui vaikka tiesin että striimi oli varmasti päällä. Eli Youtube aika törkeästi ja salaa on toimimatta. Nytkin piti sitten lopettaa striimi ja aloittaa uudestaan ja vasta sitten toimi. On pakko näköjään ihan aina tarkistaa Youtubesta että striimi on oikeasti päällä, tuohon ei voi luottaa ollenkaan.

 

Pääsiäisen jälkeen paluu arkeen sujui kivasti kun heräsin yöllä kamalaan rytmihäiriöön ja pelkäsin kuolevani. Aamulla sitten oli pakko nousta sängystä kun en enää kestänyt paskan hajua. Tuli sitten todettua ettei ihmekään että paska haisee, sängyn vieressä olevan laatikoston päällä oli paskakikkare.

 



Ei kommentteja: