7. helmikuuta 2023

Tautinen työkkäri

Koska mokasin syksyllä puhelussa jouduin valitettavasti livetapaamiseen työkkäriin. Onhan korona ohi ja kaikkea. Mitä nyt Suomi on ollut maailman koronakuolleisuuden ykkönen kohta vuoden ja ylikuolleisuus on vieläkin hirveämpää. Pelotti mihin paskaan työkkäri minut pakottaa. No onneksi en joudu minnekään. Pakkastakin oli, ois pitäny laittaa villahousut mutta sitten ois tullu hiton kuuma (-9). 



 

En ollut käynyt puoleentoista vuoteen yhtään missään. Kolme päivää työkkärireissun jälkeen alkoivat hartiassa ja yläselässä samanlaiset kivut kuin minulla on ollut viime taudeissa, niin koronassa kuin viimeisessä flunssassa ennen koronaa. Nukkumaan mennessä lämpö oli 35.6, 4 tuntia myöhemmin töihin lähtiessä 36.7. Töistä tullessa 35.4. Kurkku oli kipeä ja yhtenä iltana kesken Fridayn peluun lämpö oli peräti 37.  

 



Kun F13 ei toiminut tein tietysti asiasta valituksen (jasonkillsbugs.com). Database login errorin lähdettyä pois valitin vielä erikseen levelin, perkkien ym. menetyksestä. Alle tunnissa valituksesta sain kahdelle tilille takaisin levelin 150 ja hyvityksenä 500 000 cp:tä. Uglynä kävi tuuri ja sain heti ensimmäisten rollausten myötä tärkeimmät kaksi perkkiä. Pollepakananakin  puolessa tunnissa oli tärkeimmät perkit koossa. Sitten olikin kiva pelata pitkästä aikaa. Mutta pari päivää myöhemmin huomasin että Ugly oli taas menettänyt kaiken, levelin, perkit ym. Tällä kertaa valituksesta kesti pari päivää että palauttivat levelin ja 500k cp:tä. Ja sitten rollasin ensimmäistä kertaa koskaan legendaarisen thick skinin...

 


 

Pelasin kaksi kuukautta kokopäivätyönä Red Dead Onlinea, mutta kai se on pakko lopettaa koska haluaisin tehdä elämälläni muutakin. Kuten pelata RDR2:n story moden kakkostilillä evil Arthurina..

 



Kaikki kissat aiheuttavat nyt huolta. Kun kissojen iät ovat 15, 15 ja 17 niin ennuste ei muutenkaan ole kovin hyvä. Tapsa oksentelee ruokiaan usein kerran päivässä ja on laihtunut ja kärsii kroonisesta nuhasta. Olle ripuloi ja mikä lienee sen munuaisten tilanne. Kali syö aina vaan vähemmän ja nukkuu usein niin sikeästi että sitä saa tosissaan yrittää herätellä ruoka-aikaan. Kynnys kissojen viemiseen eläinlääkäriin on korkea sen jälkeen kun Tapsa sai eläinlääkäristä lähes tappavan virustartunnan (eikä saanut edes mitään apua nuhaansa ja tuo täysin turha ja lähes tappava käynti maksoi 240 euroa plus vielä päivytyksellinen nesteytyskäynti). Tapsan kohdalla pelottaa jopa se että se saisi pelon vuoksi sydärin. 

 


 

Kiitos avopuolison Helsingin reissun sain tunnukset Helmetin nettikirjastoon ja olenkin jo lukenut sieltä monta kirjaa. On ihanaa kun kaikki kirjat ovat varattavissa, tosin siihen montako kirjaa saa olla varattuna yhtä aikaa on rajoitus. Mutta mitään lainamäärärajoitusta ei ole tullut ainakaan vielä vastaan. Laina-aika on vain kaksi viikkoa mikä harmittaa kun monta varattua kirjaa tulee lainattavaksi samaan aikaan.

 


 


Ei kommentteja: