29. elokuuta 2016

Myrskyssä maailmanpyörässä

Olin jo monta vuotta halunnut Kuopion Sataman yöhön ja Suomen tivoliin, mutta olin aina töissä silloin. Ei kyllä olisi nytkään pitänyt lähteä yhtään minnekkään. Sää oli surkea, endokivut olivat pahimmat koskaan ja seuraavana päivänä oli meno äidin luokse Siilinjärvelle.

No. Ensinnäkin halusin lauantai-iltana ravintolaan syömään, koska jääkaapissa valmiina ollut ruoka ei enää kolmantena päivänä inspiroinut vaan oksetti. Käytiin Bowldinerissa ja söin taas kolmannen kerran cesar-salaatin jättikatkaravuilla.


Torstaiyöstä asti oli ollut kovat ovulaatiokivut, jotka vain pahenivat perjantaina ja lauantaina olivat sitten pahimmat koskaan, jos ei oteta lukuun sietämättömän kivun kohtauksia, jotka ovat aina menneet minulla nopeasti ohi. Ainoastaan kerran olen tosissaan joutunut miettimään päivystykseen menemistä.

Lauantaina kipuun ei auttanut särkylääkkeet, joten otin sitten alkoholia olevinaan kivun lievityksen vuoksi. Yksi siideri ja neljä drinkkiä. Viidennenkin ostin ja jos olisin juonut sen niin olisin varmasti oksentanut sunnuntaina. Nytkin vähän oksetti yhdessä vaiheessa, mutta onneksi se meni ohi. Päivästä tuli nimittäin rankempi kuin alunperin piti, kun mentiinkin Siilinjärvelle bussilla eikä autokyydillä.

Lauantai-iltana satamassa oli myrskystä huolimatta paljon porukkaa. Harmi vaan että sään takia ilotulitus oli peruttu. Tivolilaitteita katsellessa tajusin yhdessä vaiheessa että kivut olivat mystisesti kadonneet kokonaan. Eikä se varmasti johtunut lääkkeistä eikä viinasta.

Käytiin tivolissa vain maailmanpyörässä, muut laitteethan ovat aivan liian rajuja tällaiselle vanhukselle. No onneksi se maailmanpyörä edes oli mahtunut satamaan, luulin että Sataman yössä on pelkästään nuorisolaitteita.

Kuvat ainakin onneksi onnistuivat tosi hyvin.




Olen tosiaan läskistynyt muualtakin kuin mahasta. Lähtiessä ei mahtunut enää saappaat jalkaan kun pohkeet ovat niin paksut. Saappaat olivat näköjään revenneetkin hiukan pinnastaan monesta kohdasta. Niisk, maksoin noista saappaista joskus ehkä 13 vuotta sitten 50 euroa, eli eniten kengistä koskaan.

En tiedä sitten mistä löytyisi sopivat saappaat jättipohkeilleni. Kasvunvaraakin pitäisi olla kun jalat turpoavat matkustaessa niin hitosti. Viitsiikö netistä edes tilata jos ei mahdukaan? Ja jos pitäisi ostaa jostain Kuopion kivijalkakaupasta että pääsisi sovittamaan niin tosi kalliiksi tulisi.

Tosin netissä sanotaan että jos on näin paksut pohkeet kuin minulla niin on hiton läski ja pitäisi laihduttaa eikä ikinä pitäisi kehdata pitää hametta. No minun pohkeeni sattuvat olemaan pelkkää lihasta eli haistakaa vaan paska koko maailma.

Ei kommentteja: