23. kesäkuuta 2016

Lintu hyökkäsi kimppuun

Olin viime viikolla keskustassa ja kyykistyin laittamaan kengännauhoja kiinni. Yhtäkkiä jotakin iskeytyi päähäni. Varis. "Hit and run" päähäni. Onkohan sillä linnulla pesä ja poikaset lähistöllä? Sain traumoja tuosta kadun kohdasta. Linnuilla eli ex-dinosauruksilla on selkeästi jotain minua vastaan kun viime vuonna yksi paskoi päälle, ja nyt tämä.

Tapahtuu sitä näköjään muuallakin

Yhtenä päivänä kisuille olisi voinut käydä köpelösti. Kun ostan netistä käytettyjä vaatteita niin ihan liian usein paketista paljastuu hirveälle huuhteluaineelle haiseva vaate. Viime päivinä olen tapellut kaikista pahimmin haisevan yksilön kanssa. Kun pesin sen pesukoneessa, niin sen lemu tarttui koko muuhun koneelliseen vaatteita! Hyi hitto.

Sitten yritin ensin tuulettaa sitä paitaa parvekkeella. Laitoin illalla parvekelasituksen auki, ja vannotin Giggeliä olemaan päästämättä kissoja partsille kun ikkuna on auki. Mitäpä tein heti ensimmäisenä seuraavana aamuna? Päästin kissat parvekkeelle. Vähän ajan päästä Giggeli ihmetteli mitä Kali oikein tekee. Se oli tuolilla kahden takajalan varassa kurkottamassa kohti avointa ikkunaa. Juuh. Läheltä siis piti ettei uneni kahdesta partsin ikkunan kautta pihalle päätyneestä kissasta toteutunut.


Ja mitä tuohon lemupaitaan tulee, niin se lemuaa vieläkin vaikka sitä on liotettu päiväkaupalla etikassa ja pesuaineessa. Nettivinkkien perusteella pitäisi kai seuraavana kokeilla ruokasoodaa.

Miksi telkkarin katsomisesta on tehty niin hiton vaikeeta? Sub aloitti taas salaa Supernaturalin uusien jaksojen näyttämisen. Sattumalta huomasin että 10. kauden eka jakso oli viime lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. JA täysin sattumalta huomasin että kauden toinen jakso oli jo heti seuraavana yönä! Siis kaksi jaksoa viikossa.

Pahan jäljillä oli sama juttu, näytettiin uusintoja eikä missään vaiheessa kerrottu että nyt olis sit uusia jaksoja tarjolla. Onneksi sentään selvitin hyvissä ajoin etukäteen Amazing racen ja Grimmin uusien kausien alkamisen. Diiliä ei sen sijaan löytynyt MTV3:n sivuilta ollenkaan, mutta silti sekin vaan ilmestyi taas telkkariin.



Pari yötä sitten näin taas painajaisen... Sarjamurhaaja oli liikkeellä, ja sukulaiset miettivät että ei se tuosta ulko-ovesta pääse läpi. Osallistuin gaala-tilaisuuteen, olin yksi kunniavieraista. Sitten toinen vieras otti minut panttivangikseen. Hänellä oli veitsi, jolla onnistuin hiukan sohimaan tätä naista. Mutta hän sai viillettyä käsivarsiani pahasti auki. Oikein tunsin miten jokaisella sydämenlyönnillä veri pakeni ruumiistani.

Ei kommentteja: