20. toukokuuta 2016

Pelottaa olla yksin kotona

Parempi puolisko lähti yli viikon työmatkalle USAan. Ja minä ajattelen vain yhtä asiaa: Jos kuolen nyt yksin ollessani niin kissat kuolevat nälkään. Tai jos joudun sairaalaan niin kissoille ei ole hoitajaa. Joo, tiedän kyllä että jotkut kissat ovat syöneet omistajiensa ruumiita.


Olen voinut niin huonosti viime aikoina. Ja nyt kun oikein lietson itseäni paniikkiin niin olo ei ainakaan parane. Sydänoireet ovat olleet jo kauan ennen menkkoja niin pahoja kuin "normaalisti" vasta niiden aikana/jälkeen. Eli taas vaihteeksi pelottaa selviänkö hengissä seuraavista kuukautisista, tai jaksaako sydän edes sinne asti.


Ja kivut vain jatkavat leviämistään. Aina kun luulee ettei ne voi enää levitä minnekään niin... Aina kun kivut leviävät uusiin paikkoihin niin toivoo että voisi palata siihen entiseen, vaikka piti sitä levinneisyyttä jo liian pahana silloin. Mutta aina voi pahentua.

Kainalot on tosi kipeät nykyään, ja niissäkin se kipu on nyt levinnyt myös selän puolelle. Ei siis riitä että kipuilee alavatsa, keskivatsa, ylävatsa, kyljet, alaselkä, rintakehä, sydämen kohta, nivunen, lonkkaluu ja nykyään myös jalat.

Mutta eihän endometrioosi voi levitä noin pahasti? Valitettavasti voi. Sattumoisin tuli endoryhmässä vastaan nainen jolla oli juuri diagnisoitu endo jaloissa. Eniten olen yllättynyt siitä että sen olemisen jaloissa voi ylipäänsä diagnisoida.

What it Really Means to Have Endometriosis

Jotain hyvääkin tänään: Torilla oli jo kotimaisia mansikoita. :)

Ei kommentteja: