10. toukokuuta 2016

3 kissaani: Läski, bulimikko ja anorektikko

Tapsa on ny laitettu laihdutuskuurille. Se ei saa enää syödä Ollen jämiä. Tapsahan on kuorsannut "aina", mutta jo pitkään siitä on kuulunut liikaa ääniä kun se vaikka yrittää pestä itseään. Se ei välttämättä enää yletä/taivu pesemään itseään kunnolla joka paikasta. Tapsan ylipaino on vain ja ainoastaan minun vikani, enkä haluaisi sen kuolevan nuorena.

Kalista puolestaan on tullut bulimikko. Se syö kuivaruokaa aina sellaisella vauhdilla ja pureksimatta että luulisi ettei se ole koskaan nähnyt ruokaa. Turhan usein tuosta ahmimisesta/ylensyönnistä on seurauksena oksennus. Kali oksentaa juuri syötyä kuivaruokaa, ja Tapsa ryntää kärppänä paikalle syömään sen vähän käytetyn ruuan... Kalin ylensyöntikin on minun vikani. Liian iso annos kuivaruokaa kerralla. Ja Kalille pitäisi hankkia syömistä hidastava ruokakuppi. Harmi vaan että ne kaikki ovat muovisia, ja muovi aiheuttaa Kalille aknea.


Isokokoisin kissani Olle on myös niistä nirsoin. Se tarvitsisi kolmesta kissastani eniten ruokaa, mutta se on niistä vähiten ruuan perään. Ollen pitää olla tosi nälkäinen että se vaivautuisi peräti keittiöön asti ruoka-aikana. Monesti sille pitää tarjoilla ruoka suoraan nokan eteen sinne missä se sattuu olemaan. Välillä pitää jopa mennä piiloon pahaa ruokaa...

Ei kommentteja: