8. syyskuuta 2015

Helsinki-Tallinna risteily Baltic Queenilla

Maanantaina 24.8. matkustin ensimmäisen kerran elämässäni yksin junalla. Pelotti hirveästi että joku on ostanut lipun viereiselle paikalle, mutta onneksi niin ei käynyt.

Hyttinä oli tällä kertaa sviitti, kun deluxeja ei vajaa viikko ennen matkaa ollut saatavilla. Toki niitä myöhemmin lähempänä matkaa olisi ollut taas vapaana.




Sää oli mainio koko matkan ajan. Oli varmaan lämpimin ilma mitä on nyt viime vuosien risteilyjen aikana ollut.




Tallinkilla ei taida mennä kovin hyvin sillä se on näköjään riisunut risteilyistään joitakin asioita joita on pidetty itsestäänselvyyksinä. Risteilyllä ei ollut ollenkaan keskiyön showta eikä valokuvausta laivalle mentäessä. Mitä poistetaan seuraavaksi? Toisaalta oli helpottavaa kun pääsi nukkumaan jo illallisbuffetin jälkeen, eikä tarvinnut yrittää jaksaa valvoa keskiyöhön asti. Kunnon teetähän Tallinkilla ei ole ollut pitkään aikaan, mutta nyt paljastui sekin että haudutettua teetä ei saa edes erikoisaamiaisella.

Kun Baltic Queen saapui tiistaina takaisin takaisin Helsinkiin niin mentiin käymään uudessa maailmanpyörässä eli Finnair sky wheelissä. 12 euroa kolmesta kierroksesta on aika paljon.



Tällä kertaa selvisin ihme kyllä lähes koko matkasta kivuitta. Vasta kun käveltiin maailmanpyörältä Akateemiselle kirjakaupalle alkoi vaivaisenluu vaivata. Vatsakipuja ei ollut, ei oksettanut missään vaihessa eikä niskakaan kärsinyt kun tiesin lukea kirjaa junassa ei-alaspäin katsoen.

Ei kommentteja: