3. maaliskuuta 2015

GTA V: 100%

Reilu vuosi siinä meni. Viime viikolla sain pelissä GTA V 100% täyteen. Elämäni suurin saavutus? Viimeisenä tein stunt jumppeja. Rupesi hiukan vituttamaan kun usein quick savea ladatessa auto tai moottoripyörä hävisi alta!!

Seuraavaksi on pakko aloittaa peli alusta, sillä jäljellä on enää trophyjä joita ei voi saada ilman Trevoria. Pitikin mennä tappaamaan Trevor... Toki jäljellä on vielä 70 goldia-trophy, mutta not gonna happen.

Keksinpä ruveta pelaamaan onlinessa invite only-sessiossa, niin eivät pääse idiootit tappamaan minua. Normaalisti onlinessa verenpaine nousee pilviin aina kun näkee valkoisen (tai mikä pahinta, punaisen) pisteen. Niillä on nimittäin aina vain yksi asia mielessään: MURDER MURDER KILL KILL

Selfie gta online-hahmostani, huomaa ihananvärinen taivas. (snapmatic photoni sisältävät lähinnä hienosti parkkeerattuja ajoneuvoja) GTA 5:ssa on aivan ihanat maisemat.


Olen siis omistanut PS3:n vuoden verran. Suosikkipelini tähän mennessä: GTA V, LA Noire, Saints Row 3. Jokin noita kolmea yhdistää: open world sandbox, kaupunkimaisema?

Ei kommentteja: