27. maaliskuuta 2015

Ei kurjuutta kummempaa

Kivut ja muut oireet ovat olleet pahimpia koskaan, ja jonkinlainen apaattisuus on alkanut vallata alaa. Alan ymmärtää miksi masennusta ja ahdistusta on lähes kaikilla endometrioosia sairastavilla. Ai niin mutta eihän minulla ole endoa, olen vain luulosairas kunnes toisin (ruumiinavauksessa?) todistetaan.

Kun koskee niin ei hitto vie jaksa mitään. Ja kun vielä henkeä ahdistaa kivun ja kiristyksen takia. Ja fyysinen hengenahdistus aiheuttaa henkistä hengenahdistusta. Ensimmäistä kertaa ruokahalukin kärsi kipujen takia. Vain kaksi ateriaa päivässä normaalien 4-5 sijaan. Minulla ei ole varaa laihtua. Noh kuulemma tuossa keskellä ylävatsaa oleva kipu voi johtua palleaendometrioosista, sillähän se hengenahdistuskin selittyisi. Mutta olen ymmärtänyt että palleaendoon liittyy aina hartiapistos, ja sitä minulla ei ole.


Viime viikonloppuna töiden jälkeen oli taas vaihteeksi paha toispuoleinen puutumiskohtaus, niin en ole halunnut niskan takia edes pelata. Niska otti oiretta kun otin liian tosissani Saints Row: Gat out of hell-pelissä viimeisten clustereiden ottamisen. Ja yritin heti perään avata säilykepurkkia joka ei totellut kuria.

Muuta ei jaksa kuin katella jotain paskaa, vaikka siinähän se niska juuri eniten kärsiikin. Ensin katsoin Paon ensimmäisen kauden. Sitten Dexterin ensimmäisen kauden. Seuraavaksi lisää Pakoa, ostin sen kolmannenkin kauden. Neljännelle eli pyhäinhäväistykselle sanon yhä ei kiitos. Haaveilen 24:n koko sarjasta, eihän se maksaisi CDONissa kuin 45 euroa. Kostoa haluan ostaa vasta sitten kun ilmestyy koko sarja-boksi.


Tein Zooplussalle yli 200 euron tilauksen. Arvasin etukäteen ettei sieltä enää saa 3%:n alennusta yli sadan euron tilauksesta. 60 kiloa kissanhiekkaa, 14 kiloa kuivaruokaa ja lisäksi muuta kivaa, postinainen tykkäsi ja pyysi kantoapua. No eipä sitä ollut tarjolla, selkäni kipeytyi pelkästään siitä kun siirsin paketteja pitkin asunnon lattiaa. Tuo sama nainen on ollut aikaisemminkin ja kertonut valkoisesta kissastaan. Ihmetteli kun tyttökissa-Olle on niin isokokoinen, no kun siinä on norjalaista verta.

Asumistukeni lakkautettiin. On se niin kiva että miehen rikastuessa minä köyhdyn. Suomen lain mukaan avoliitossa ei ole elatusvelvollisuutta, mutta jostain kumman syystä Kelalla on aina ollut eri lait.

Ei kommentteja: