11. helmikuuta 2010

Zooplus ja Feliway

Kuukausi sitten tilasin Zooplussasta paljon tavaraa. Sillä kertaa tilaus tuli peräti kolmessa eri paketissa. Tilasin katetun hiekkalaatikon, toinen samanlainen minulla jo oli. Mielestäni tuo on hyvälaatuinen. Nyt minulla on kissoille kolme hiekka-astiaa. Uusinta käyttävät eniten koska otin siitä Kalin takia oven pois. Kali ei olekaan enää pitkään aikaan yrittänyt tehdä tarpeitaan väärään paikkaan. Kulmamallisesta vessasta kissat eivät tykkää, eivätkä ole käyttäneet sitä enää juuri ollenkaan. Ennenhän se oli ainut jota Kali pystyi käyttämään kun ei osaa kulkea ovesta.

Pari päivää sitten pistin taas Zooplus-tilauksen menemään. Vasta sen tehtyäni huomasin että Zooplussalla on nykyään myös suomenkielinen sivusto, zooplus.fi. Pitänee kuitenkin jatkossakin tilata comin puolelta, sillä suomi-puolella hinnat ovat korkeampia ja valikoima pienempi.

Tiistaina ostin Feliwayn. Maksoi Lemmikkiasemalla 40 euroa. Ajattelin että ei sitä ainakaan kovin paljon halvemmalla mistään saa. Ulkomailta tosin tietysti mutta sähköjutut eivät kai ole yhteensopivat. Suomalaisessa nettikaupassa olisi ollut halvimmillaan 38.50e plus postikulut, ja apteekissa 47e.

En usko tai odota että Feliwaystä olisi mitään apua, mutta halusin kuitenkin kokeilla. Jännä nähdä onko sillä mitään vaikutusta mihinkään.

Kaliliini eli nykyinen Läskiliini lokakuussa. Kuvat by Giggeli.


Zooplus-ruuat sopivat myös väijymiseen.

Ei kommentteja: