7. tammikuuta 2010

Dexterin neljännen kauden loppu

Monta kuukautta hehkutettiin Dexterin neljännen kauden räjähtävää päätöstä. Luulin todella että tällä kertaa nähtäisiin jotain erilaista, mutta ei. Vanhaan tuttuun tapaan Dexter tappoi kauden vierailevan sarjamurhaajan. Onneksi sentään Trinity ehti ennen tuhoaan jättää Dexterille yllätyksen.

Kausi huipentui siihen että Dexter löysi vaimonsa Ritan kuolleena kylpyammeesta. Dexterin poika istui lattialla äitinsä verilammikossa. "Born in blood", aivan niin kuin Dexter itse...

Monen muun lailla olin pitkän aikaa toivonut Ritan kuolemaa, erityisesti kolmannella kaudella. Sen loppu olisi saanut olla jotain ihan muuta kuin se lälly paska mikä se oli.

Mutta sittenkin näyttelijöiden lausunnot pitivät paikkansa eivätkä sisältäneet valheita. Jennifer Carpenter sanoi että heräsi keskellä yötä katsomaan viimeisen kohtauksen kuvauksia. Siitä voitiin siis päätellä ettei Deb ole mukana vikassa kohtauksessa. Julie Benz sanoi ettei hänellä ollut yhtäkään yhteistä kohtausta John Lithgowin kanssa. Sekin piti paikkansa.



Ei kommentteja: