29. marraskuuta 2009

Vanhat mummot ei jaksa bailata

Vaihteeksi Sherry tuli luokseni viettämään iltaa. Pälätettiin jotain. En tiiä mitä. Tyttöjen ilta. Pikkujoulut. Jotain.

Rio Grandessa jossa en ollutkaan ennen käynyt Sherry lauloi karaokessa Nightwishin Sleeping sunin ja se jäi soimaan päähäni. Bussilla mentiin aika nopeasti cityyn.

Ei tiedetty minne ihmeen baariin mentäisiin kun kaikki on Kuopiossa niin paljon muuttunut. Vanhusten paikkaan eli Armaaseen oli jostain kumman syystä aivan mieletön jono. Mentiin sitten teinihelvetti Onnelaan, jonka alakerrassa dj soitti aluksi mielettömän hyvää 90-luvun musiikkia putkeen eikä päästy tanssilattialta pois. Eikä ollut tuo paikka muuttunut yhtään Sawon ajoista, kuten olinkin kuullut. Sitten siellä oli jonkun koulun joku ihme palkintojenjakotilaisuus.

Yksi upouusikin kokemus tuli kun vessaan tuli joku työntekijä sanomaan ettei vessaan saa tuoda juomia. Siis oikeasti kaatoi pois juomia paitsi sen josta sanoin että se on vettä. Eipä haitannut mutta silti aika outoa. Tiedän kyllä että säännöt on sääntöjä mutta jos on veden näköistä juomaa niin se säästyy? Mun vodkat meni sinne mutta enpä ees ollu aikonu niitä juoda. Oon huomannu että pienempikin känni riittää eikä krapulaa tarvita.

Kotona olin jo puoli yhden aikaan. Join vain kolme siideriä ja vähän vodkaa.

Ei kommentteja: