22. marraskuuta 2009

Kalin sterilointi

Ehkäpä noin kuukausi sitten Kali tuli kiimaan ja sitä iloa kesti sitten vajaan viikon verran. Hassuintahan oli se että Kali tarjosi itseään ahkerasti tyttärelleen Olivialle. Yritti jatkuvasti lähennellä. Olivia ei oikein osannut sitä arvostaa ja läpsi äitiään. Kalin entinen sulho on väriltään vitivalkoinen ihan niin kuin Oliviakin, siksi varmaan Kalin mielenkiinto kohdistui juuri Oliviaan eikä Tabithaan.

Vajaa pari viikkoa sitten Kali steriloitiin. Oli kotiin tuodessa humalassa. Kellahteli kumoon lattialle ja nukkui istuallaan. Oksensi kerran. Yritti hypätä raapimapuun alatasolle, jäi siitä roikkumaan ja meinasi tippua hiekka-astiaan. Eniten ihmetytti seuraavana yönä se että Kalin takaosa/takajalat tärisivät tahdottomasti. Mietin olisikohan se johtunut nestehukasta tms. Ei juonut, ei pissinyt. Ruuista nuoli vain kastikkeet. Siksi olikin helpottavaa herätä seuraavana päivänä siihen että Kali narskutti syödä kuivaruokaa.

Haava parani hyvin. Tikit poistettiin pari päivää sitten. Silloin olikin todella vaikeaa saada Kali kuljetuskoppaan. Ei tainnut muistella sterilointireissua hyvällä.


Kuva by Giggeli.

Ei kommentteja: