24. marraskuuta 2009

Vaarallisia suhteita

Muutama viikko sitten eli perjantaina 6.11. kävin äitini kanssa Kuopion kaupunginteatterissa katsomassa näytelmän Vaarallisia suhteita. Eniten pelotti että tulisin kipeäksi juuri silloin. Olinhan haaveillut tuon näytelmän näkemisestä siitä asti kun kuulin sen tulevan ohjelmistoon.

Vertailin tietysti näytelmää, hahmoja ja esittäjiä koko ajan rakastamaani elokuvaversioon Dangerous Liaisons (Valheet ja viettelijät). Ja pian näytelmän jälkeen olikin pakko katsoa tuo leffaversio.

Katsomo oli täysi. Se tosin johtui varmaankin siitä että lippuja myytiin ja myydään erikoistarjouksena vain 10e hintaan. Tietysti epistä että maksoin omastani normaalihinnan.

Ihmetytti mitä katosta tippui jo näytelmän alussa. Myöhemminhän se selvisi kun loppukohtauksessa satoi tekolunta.

Komediaakin oli mukaan lisätty, kaiken huippuna tietysti munkit joilla oli perseet paljaana. Vaarallisia suhteita taitaa olla peräti K13.

Sitäkin tuli mietittyä miten käy jos näyttelijä sairastuu, onko heillä varamiehet? Noh äskettäin sekin selvisi kun jonkun näyttelijän sairastuttua kaikki näytelmät joissa hän on peruttiin. Aikamoisen rankkaa. Varmaan näyttelijöillä on hirveät paineet tehdä töitä sairaanakin, jos vain suinkin pystyy. Poissaololla on niin suuret vaikutukset.



Ei kommentteja: