6. helmikuuta 2007

Sain totaalisen slaagin kun näin tämän sääennusteen. Ei tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. En tule selviämään hengissä, varsinkin kun tänä aamuna herätessä oli flunssa iskenyt. Taas. Edellisestä on vain kuukausi. Mikähän ihmeen tautimagneetti minusta on tullut?


Viikko sitten koin uuden elämyksen kun katsoin Prison Breakin uuden jakson samalla hetkellä kun se USA:ssa esitettiin. Kuka enää jaksaa odottaa? Tästä lähtien tiistaiaamut ovat odottamisen arvoisia, kun PB esitetään aamukuudelta Suomen aikaa.

Kuulemma Pakoa aiotaan tehdä vielä kolmaskin kausi. Pelkään että se tulee pilaamaan koko sarjan. On kieltämättä iso harmi että yhden maailman parhaista sarjoista aihe on sellainen, että elinikä on väistämättä todella lyhyt moniin muihin verrattuna. Toinen kausi on yllättäen ollut monella tapaa jopa ensimmäistä parempi ja koukuttavampi. On surullista, ettei toista kautta ole enää jäljellä montaa jaksoa. Nykyinen juoni käsitellään loppuun tämän kauden aikana, joten mikä ihme voisi olla aiheena kolmannella kaudella? Varsinkin kun sarjan nimi on Prison Break...

Viime aikoina olen ollut Prison Breakiin todella hulluna.
Yhtenä päivänä ollessani hississä sain hepulin, kun huomasin seinällä sanan Otis. Onhan Otis yhden PB-jakson nimi... Tein itselleni tosi hienon taustakuvankin. Himotti hirveästi tehdä PB-sivut, mutta totesin ettei sille ole mitään tarvetta (esimerkiksi tämä sivusto on mahtava). Pystyin onneksi kanavoimaan kaiken PB-energiani ER-sivustooni, todella kätevää. Eilen katsoin ER-jakson jossa vieraili PB-tähti Wentworth Miller (screencaps). Olipahan todella jännää nähdä kuusi vuotta vanhaa kamaa. Matikkapääni meni sekaisin kun selvisi että Wentin roolihahmo oli peräti 17-vuotias. Minun laskujeni mukaan Went oli kuusi vuotta sitten vähintään kymmenen vuotta tuota vanhempi.

Tämän aamun PB-jakso "Chicago" ei ollut niin hyvä kuin odotin. En oikein tiedä mikä siinä oli vikana. Toisaalta syynä voi olla sekin että PB-kiinnostukseni on ainakin hetkeksi laskenut normaaleihin mittoihin. Viikko sitten olin ennen jaksoa todella innoissani, tänään jostain syystä en. Vaikka Chicagon piti promon perusteella olla jopa parempi kuin viimeviikkoinen "The Message", josta tykkäsin kovasti.

Nyt on tiedossa kahden viikon tauko ennen kuin seuraava PB-jakso esitetään USA:ssa. Silloin niitä on tosin tiedossa kaksi kerralla.

24:n kuudes kausi on valitettavasti ja oletettavastikin ollut todella huono. Viides jakso oli monien mielestä jump the shark-hetki, liika on liikaa. Kuudetta jaksoa en edes jaksanut katsoa kunnolla, ja seitsemännen taidan jättää kokonaan katsomatta.

Ei kommentteja: