19. helmikuuta 2007

Oli pakko ottaa päiväunet kun päänsärky alkoi vaivata. Viime yönä unet jäivät pariin tuntiin, kun kävin tänä aamuna työkkärissä. Päätin etten kyllä palellu pakkasessa ja laitoin päälle villahousut ja villapaidan. Olin jonossa jo klo 8.45 ja pääsin kerrankin työvoimaneuvojalle heti yhdeksältä, olin lopulta kolmas. Jonossa kuului soraääniä siitä kuinka työttömiä kyykytetään ja kuinka kukaan ei ole koskaan saanut työpaikkaa työvoimatoimiston kautta. Sattumalta minua palveli sama nainen kuin viimeksi. Aluksi ajattelin ettei hän minua muista, mutta taisi sittenkin olla niin sillä tällä kertaa hän ei hiillostanut minua mitenkään vaan pääsin äkkiä pois. Olin ulkona jo 9.10. Kuten Mr. Burns sanoi Simpsoneissa:
"Remember, Smithers, in and out in eighteen seconds!"
Työkkärissä käynnin jälkeen suuntasin ostoksille. Kävin Rocherilla ostamassa kahta eri kosteusvoidetta, vaniljaa ja vadelmaa. Ajattelin kerrankin hamstrata kunnolla. Apteekista ostin mm. magnesiumtabletteja. Viime aikoina minulla on ollut erittäin paljon rytmihäiriöitä, niin että sydämeen jo ihan koskee. Tavallisten lisälyöntien lisäksi on pahemmalta tuntuvia, joissa sydämenlyönnit ovat ihan vääränlaisia. Lyönnin ensimmäinen osa on normaali, mutta toinen tömähtää väärällä tavalla. Tuntuu siltä ettei sydän todellakaan voi toimia täydellä teholla lyödessään noin väärin. Tavalliset lisälyönnit eivät kai ole vaarallisia, mutta näistä toisista en ole niinkään varma. Jos ne ovat mitä luulen niin kuulemma on riski veritulpalle ja vajaatoiminnalle. Toivottavasti magnesium auttaa rytmihäiriöihin ja suonenvetoihin, joita on myöskin ollut viime aikoina paljon.

Ruokakaupasta lähtiessäni kello oli niin paljon että luulin bussin jo lähteneen ja ajattelin joutuvani kävelemään kotiin. Yllätyksekseni bussi kuitenkin kaarsi pysäkille vasta kun olin torilla. Aloin kaivella kolikoita esille ja tajusin vasta sitten että bussi savutti. En edes ollut kovin lähellä mutta silti oli pakko siirtyä kauemmaksi kun savu kävi henkeen. Vielä kotonakin hönkäilin savun hajua, hiuksissa se haju on vieläkin. Ja vaatteissa.

Olenkin kulkenut bussilla liikaa viime päivinä. Viikonloppuna en voinut kävellä kotiin kun jalat olivat niin kipeät. Oikeassa jalassa ollut giganttinen vesirakkula on muuttunut kivuliaaksi kovettumaksi. Joka askeleella auts auts auts. Ihmeteltyäni märkää kantapäätä huomasin reikiä vasemman kengän pohjassa. Kenkä kerää reikiin kasaksi hiekanjyviä ja muuta mukavaa niin ettei välillä pysty pahan kivun takia laittamaan ollenkaan painoa kantapäälle. Jouduin välillä jopa linkkaamaan. Pitikin tilata heti parit uudet talvikengät, Netanttilasta niitä onneksi saa tosi halvalla.

Jee jee Jerry Cotton, huomenna aamukuudelta on uusi Prison Breakin jakso kahden viikon tauon jälkeen. Odotankin tätä jaksoa erityisellä innolla sillä siinä yksi vanha hahmo tekee paluun.

Ei kommentteja: