4. joulukuuta 2006

What an age we live in.

Tuli tuossa pari yötä sitten mieleen joitakin wanhoja mahtavia pelejä joita haluaisin ehdottomasti vielä joskus pelata. Niitä nyt sitten yritän etsiä. En edes muista ovatko NES- vai SNES-pelejä.

Bubsy. Bucky O'Hare. Nes Open. Blades of steel. Winter Olympic Games: Lillehammer '94. Tiny Toons. Chip 'n Dale. Jurassic Park. Se peli on pakko päästä joskus läpi. Aikanaan tuli tahkottua sitä niin mahdottomasti, mutta tallennusmahdollisuuksia ei ollut tai sitten en niistä tiennyt. Bubsyä tekisi tällä hetkellä eniten mieli pelata, mutta ei onnaa.

Pelilistoja selatessa tajusin että on tullut elämän aikana pelattua aika montaa peliä. Mutta siltikin on ihan liikaa sellaisia joita ei ole vielä ehtinyt kokeilemaan.

Olikohan se sitten viime viikolla kun tuli ikävöityä vieläkin vanhempia pelejä, niitä C64- ja Amiga... Giana Sisters. Rolling Ronny. Duck Tales. Ja sitten ne pari peliä, joiden nimiä olen yrittänyt muistaa jo monta vuotta. Toinen oli alkeellinen tasohyppely. Toisessa matkustettiin junalla kaupungista toiseen. Asemalla piti aina ostaa lippu ja ehtiä sitten oikeaan junaan. Jotain örkkejä oli matkantekoa häiritsemässä.

Ja pitihän se arvata... Työputki jatkuu. Huok.

Ei kommentteja: