6. joulukuuta 2006

Tänään olen voinut huonosti. Niskaan on koskenut koko päivän. Kaipa minä sitten nukuin viime yön päälläni tai jotain. Toisaalta istuin eilen pari tuntia tosi epämukavassa asennossa. Ehkä se sitten. Jalkaan on koskenut oudosti pari päivää, tietysti tuli heti veritulppa mieleen.

Viime öinä en ole saanut nukutuksi siitäkään syystä, että paniikkikohtaukset iskevät jo hereillä ollessa. Kauhukohtausten takia taidan pelätä nukkumista, ja kiva kierre on valmis. No, toisaalta taivaalla töllöttää mieletön täysikuu, joten ehkä laitan kaiken toistaiseksi kuuhulluuden tiliin.

Eilen oli suuri juhlapäivä Resident Evil suomeksi-foorumilla, kun 100 000 viestin rajapyykki ylittyi. Foorumi laitettiin nettiin helmikuussa 2005, joten tahti on ollut yli 50 000 viestiä vuodessa. Hauskaa olisi kyllä nähdä tilastoa poistetuista viesteistä, niistäkin muodostuu aikamoinen kasa.

Pari viikkoa sitten otin itselleni kaikki ylimääräiset joulukalenterit. Niitä on ehkä semmoinen 50 kpl. Tämän aamun lehteä lukiessa nauratti kun huomasin että yhden kalenterini arpanumerolle on osunut voitto. Ei kuitenkaan päivän päävoitto vaan Savon Sanomien tuotepalkinto. En edes tiedä haluanko semmoisen. Turhaa krääsää en kaipaa.

Huomenna on sitten hammaslääkäri. Toivottavasti muistan kysyä lekurilta kaikki kysymykset. Unohdan kuitenkin jotakin tuikitärkeää.

Ei kommentteja: