22. joulukuuta 2006

Tänä aamuna minulle tarjottiin joululahjaa mutta kieltäydyin ottamasta sitä vastaan. Selitin tädille että hän haluaa varmasti antaa sen vakituiselle työntekijälle, joka on työvuorossa huomenna.

Unet jäivät todella vähiin, mitäs nukuin päiväunet eilen. Aamulla pienen koiran räksytys herätti minut, olisin voinut tappaa sen hurtan siihen paikkaan. Koirat ovat tunnetusti saatanasta.

Näin unen jossa viisaudenhampaani leikattiin, jostain syystä Siilinjärvellä. Ja jostain syystä Sherry oli mukanani. Ja jostain syystä päätimme ettemme kävelisikään Kuopioon vaan aloimme etsiä bussiasemaa. Vastaan tuli kauheasti tuttuja. Kaikki ihmettelivät ulkonäköäni, minua se ei häirinnyt. Poskeni ja leukani olivat turpeessa kuin pallo. Iho ei ollut sitä kestänyt vaan oli ratkeillut leveille avohaavoille. Oloni oli ihana koska puudutus vaikutti vielä. Odotin kauhulla sitä että sen vaikutus lakkaisi.

Jostain syystä lekuri ei ollut määrännyt minulle mitään lääkkeitä, ei antibiootteja eikä särkylääkkeitä. Menin vielä takaisin hänen vastaanotolleen valittamaan hänelle siitä. Lekuri sanoi että tarvitsen antibiootteja vain jos tulee tulehdus. Jankutin ja jankutin että mistä muka tiedän että minulla on tulehdus? Vittuilimme toisillemme ärtyneinä. Kesken matkan bussiasemalle jouduin tietysti kulkemaan koulussa esiintymislavan poikki salin ollessa täynnä ihmisiä. Näen usein unia joissa olen Siilinjärvellä etsimässä bussiasemaa enkä koskaan löydä sitä.


Kävin äsken shoppailemassa ja hain samalla firman joululahjan. 16-osainen astiasto, lautasia. Cool. Paitsi että olkapää meinasi mennä sijoiltaan kantaessa. Selvisin kuitenkin bussiin asti eikä tarvinnut tulla taksilla.

Ei kommentteja: