19. maaliskuuta 2004

Codea taas...

Tuli taas pelattua Codea. Claire kuoli ensimmäisen kerran, ja ihan vain minun tyhmyyteni vuoksi. Ohje sanoi selvästi että käännä vipua vastapäivään, mutta veivasin sitä silti myötäpäivään. Niinpä huone täyttyi kaasulla ja Claire-parka kuoli.

Pelistä täytyy sanoa sen verran, että sen tapahtumapaikat ovat tylsiä, mitäänsanomattomia ja harmaita. Koko peli on harmaa. RE2:ssa ja RE3:ssa oli mahtavan mielenkiintoiset ja kaikin tavoin värikkäät tapahtumapaikat. Ja Code Veronicaan verrattuna jopa Zeron paikat olivat paljon, paljon paremmat.

Tuossa läpipeluuohjeessa sanotaan jokaisesta Bandersnatchista "tapa se, tapa se". En ole ensimmäisen Bandersnatchin eli ensimmäisen pomon jälkeen tappanut niistä yhtäkään vaan olen aina juossut niitä karkuun. Eivät ne ole osuneet minuun isolla kourallaan kuin muutaman kerran. Piece of cake.

Kävin viemässä Rodrigolle lääkkeen. Aika tylysti Rodrigo kohteli Clairea saatuaan tältä apua... Oli aika tyhmää kun etsin yhtä ovea palatsista joka puolelta. Vain sattumalta huomasin että se oli tallennushuoneessa, eli juuri siellä missä ohje sanoi sen olevan... Argh. Minä olla tyhmä.

Ei kommentteja: