15. tammikuuta 2023

Minäkö muka peliaddikti?

On ollut kiireistä yrittää pelata joka päivä Red Dead Onlinea että saa daily challenget tehtyä, se käy kokopäivätyöstä. Kuinka pidetään idioottia jännityksessä? Joka päivä saa jännätä mitkä on sen päivän daily challenget. Uudenvuodenaattoakin tuli viettyä Red Dead Onlinen parissa kun suosikkipelini F13 ei toiminut.

 


 

Loppiaisena tuli nähtyä liikaa vaivaa että saisi pelata Fridaytä. Kun kolmesta tilistä vain yhdellä F13 toimi niin tuli luotua neljäs tili että molemmat voitaisiin pelata. Kyllä jopa muutaman matsin sai pelattua ja muitakin pelaajia oli, mutta peli kaatuili jatkuvasti. Ja xp:tä ei saanut ollenkaan eikä levelata voinut. Lopulta luovutettiin ja mentiin taas Red Dead Onlineen

 

Nythän F13 kai toimii mutta kaikki on menetetty: levelit, perkit, cpt, badget, tapet, challengeihin liittyvät emotet. Montako tuntia elämästäni olen rollannut perkkejä? Varmasti kannattaa tehdä niin taas kun ne perkit voi näköjään menettää milloin vaan.

 



Mulla on "uusi" tietokone eli siis avopuolison entinen, kuten edellinenkin oli. Vanhat omat kiintolevyt oli vuodelta 2005 ja tosiaan kuolemaa tekemässä. Jouduin myös ottamaan Windows 10:n, onneksi siitä sai lähes Windows 7:n näköisen. Ja tämä juuri kun Chrome oli alkanut valittaa että jatkossa ei enää saa päivityksiä Windows 7:aan. Chrome unohti kaikki salasanat, onneksi Firefoxissa pysyi tallessa. Firefoxhan ei toiminut vanhalla tietokoneella vuosiin kunnolla. Ja nyt mulla on jopa toimiva dvd-asema. Mutta oon semmonen vastarannankiiski että vihaan aina kaikkia muutoksia.

 


Ollaan asuttu nykyisessä asunnossa puolitoista vuotta ja vasta nyt sain aikaiseksi tilata vaatekaapin. Iso osa vaatteistani ym. oli vieläkin muuton jäljiltä jätesäkeissä koska tässä asunnossa ei ole tarpeeksi kaappitilaa. Valitettavasti suurin osa halvoista vaatekaapeista on ns. tankokaappeja ja minä en tarvitse tankoa vaan hyllyjä. Tämän asunnon kaapit: yksi kaksiovinen tankokaappi,  yksi yksiovinen tankokaappi, yksi yksiovinen hyllykaappi, yksi yksiovinen puoliksi tanko/hyllykaappi. Joten tankoja oli jo tarpeeksi mutta hyllyjä ei. Kaappi tuli K-raudasta kahdessa eri paketissa joista varsinkin isompi mahtui hissiin vain juuri ja juuri. Olisi ollut tosi ikävää jos ei olisi mahtunut. Rankkaa oli silti, erityisesti avopuolisolla. Jouduin myös väliaikaisesti siirtämään kaikki vaatehuoneen tavarat muualle pois kaapin kokoamisen tieltä.

 



Twitchin televisio-appiin tuli päivitys joka pilasi koko paskan. Televisiosta käsin ei enää pysty chattaamaan mitä tosin en tehnyt aikasemminkaan, mutta vanhoista lähetyksistä ei enää näe chattia ollenkaan. Kun menet katsomaan jonkin pelin livelähetys-tarjontaa näet striimeistä vain osan, et tosiaankaan koko valikoimaa. Törkeää. Ja striimit olivat ennen katsojamäärän mukaisessa järjestyksessä, eivät enää. Ennen kesken olevat striimit olivat pääsivulla, nyt niitä ei enää ole ollenkaan. Jotta voisit jatkaa kesken olevan striimin katselua joudut menemään kanavasivulle ja etsimään sen sieltä. Täyttä paskaa koko uudistus. Tarkoituksena tuntuu olevan vain estää striimien katselua mahdollisimman paljon. 


Jo vuosia huonossa kunnossa ollut kultainen ranneketjuni kärsi vaurioita kun yritin laittaa vuorillisen sukan vuorta paremmin. Katsoin huutiksesta paljonko vastaava käytetty ketju maksaisi. 90 euroa! Hiukan on kultakorujen hinta noussut sitten viime näkemän. En varmasti maksanut lähellekään tuota summaa tuosta ketjusta uutena. Ehkä pärjään ilman ranneketjua? Koronan myötä olenkin alkanut pitää sitä aikamoisena pöpömagneettina.

 



Jo jouluviikolla poliisit veivät raivohullun naapurin putkaan keskellä yötä. Taitaa kyseisellä paskapäällä olla huumeongelmakin koska on huutanut vieroitushoidostakin. Mutta tuona kyseisenä päivänä huudon ja kolinan lisäksi ukko keksi alkaa huudattaa musiikkia ja laulaa keskellä yötä. Joku naapuri soitti sitten poliisit. Kaiken oleellisen kertoo se että vielä poliiseillekin ukko huusi ettei saa kenkiä laitettua jalkaan. Sitten tuli ihanan hiljaista... mutta sama huuto jatkui seuraavana aamuna heti yhdeksän jälkeen.


 

Ei kommentteja: