27. huhtikuuta 2022

Pääsiäinen?

Onko vielä aivan liian aikaista pääsiäispostaukselle? Pitkäperjantain jälkeisenä yönä heräsin pahaan rytmihäiriöön, ja sama on tapahtunut sen jälkeen turhan usein. Kuka tässä muka enää uskaltaa nukkua? Olen nähnyt pari sotauntakin. Silti yleisimmissä unissani äitini kuolee tai hänen syöpänsä palaa, tai veljeni tekee itsemurhan. 

 


Sitten iskivät tietysti kivut, ja lankalauantaina jopa itkeskelin. Silti oli täysin pakko pelata Fridayta pääsiäispupuna, ja päin persettä se tietysti meni. Vaikeaa uskoa että olen joskus ollut bunny main.

 

Kissojen pääsiäisruoho ei näyttänyt aluksi onnistuvan mutta kyllä sieltä jotain lopulta puski pinnalle.

Toteutin vuosikymmeniä vanhan unelmani ja katsoin Super Nintendo-peli Jurassic Parkin läpipeluuvideon. En koskaan päässyt kyseistä peliä läpi, en lähellekään. Siinä ei ole tallennusmahdollisuutta ollenkaan. Ja meillä peli oli aina vain lainassa pikkuveljen kaverilta, ja se oli vielä saksankielinen. Läpipeluun katsottuani voin todeta vain että pelin loppu on aikamoinen antikliimaksi. Ei edes helikopteria näy. 


Kaulaketjuni lukko hajosi kun olin vaihtamassa riipusta. Oli siis pakko ostaa uusi ja hinnathan ovat hirvittävät. Aiemmin olen usein tilannut kultaisia ketjuja Englannin Ebaystä, mutta nyt ei tullijuttujen takia hirveästi houkutellut. Harkitsin kyllä köyhän naisen vaihtoehtoa eli vain kullattua ketjua. Mutta lopulta ostin kultaisen Singapore-kaulaketjun huutiksesta. Tullilaskurin mukaan Englannista tilattuna olisi maksanut suunnilleen saman verran. 

 

Pitäisi ostaa sukkiakin, ja sehän on tietysti tosi vaikeaa. Nuorempana käytin aina pörrösukkia, mutta jo hyvin monen vuoden ajan olen käyttänyt lähes pelkästään Heat Holders-lämpösukkia. Jalkani ovat niin kylmät että aivan pahimpia kesähelteitä lukuunottamatta jalassani on aina Heat Holdersit JA äidin neulomat lähes polviin asti olevat villasukat. Heat Holders-sukkia sai Suomessa aikaisemmin Clas Ohlsonilta, mutta ei enää. Pitäisi siis tilata jostain netistä. Kolme paria sukkia kotiinkuljetuksella maksaa yli viisikymppiä. Näin köyhäksi ihmiseksi minulla on tosi kallis maku monen asian suhteen.

 


Pitäisi olevinaan mennä vapuksi töihin koronaisten känniääliöiden keskelle, vaikka olen kait tällä hetkellä sopimuksettomassa tilassa. Tätä se on AINA kun muutoksia tapahtuu, mitään ei kerrota. Joo joku infotilaisuus oli mutta sinne en tietenkään menny, enkä olis menny ennen koronaakaan. Intrassa kerrottiin vaan erään työsuhde-edun loppumisesta. Sitä se on kun kehitys kehittyy ja asiat paranee. Työn orjat kyykkyyn ja muuta yhtä mukavaa.

 Ei kommentteja:

Pizza-online.fi