7. helmikuuta 2022

Kissan senioriöljy

Ostin kissoille Mustista ja mirristä senioriöljyä. Ajattelin että Kali voisi saada siitä hyvin lisää kaloreita ja ehkä siitä voisi olla apua ummetukseenkin. 

 

Vasta jälkikäteen luin arvosteluista että ainakin joillekin kissoille öljyä jää sitkeästi kiinni suuhun ja ne joutuvat epätoivoisesti puhdistamaan suutaan pitkään. No eihän semmoista tuotetta voi sitten Kalille antaa kun kaikki suun liikkeet aiheuttavat sille kipua.

 

Ollelle öljy kelpasi mutta se taisi katua sitä samantien. Tosiaankin se joutui puhdistamaan suutaan pitkään. Ja seuraavana päivänä öljy ei sitten enää kelvannutkaan. 


No Tapsalle ainakin sitten? Tapsa syö aina aivan kaiken paskan mikä ei muille kissoille kelpaa, ja nuolee ihmistenkin ruokalautaset tyhjiksi. Se oli oppinut milloin ja minne jätän päivällislautaseni ja tuli aina kärppänä paikalle rasvajäämien toivossa. Korvasin ne senioriöljyllä ja mitäs kävikään: Tapsa juoksi kauhuissaan karkuun!! Kaikkiruokainen kissa kammoaa senioriöljyä!

 

Mutta ei siinä vielä kaikki! Nyt vaikuttaa siltä että tämä kalaöljyä sisältävä senioriöljy on traumatisoinut kissani niin pahasti että ne eivät enää suostu syömään kalaruokia jotka ennen maistuivat hyvin!

 



Ei kommentteja: