24. joulukuuta 2021

Joulua ei ole tänäkään vuonna

Taas yksi joulu juoksuhaudoissa.

 

Katselin Love Actuallyn, minulla on viha-rakkaussuhde siihen leffaan. Se on liian epäonnellinen ja masentava. Paras kohta on tietysti Didon Here with me kera sheriffin.

 

Yksin kotona 2 ei törkeästi ole telkkarissa ollenkaan tänä jouluna. Viime vuonna taisi olla kaksi kertaa, toinen niistä jouluaattona. Sen nauhoituksen nyt katselin. Olis mulla kyllä se dvd:kin. Parasta leffassa ovat musiikit, kuuntelen soundtrackia joka joulu.


Viime jouluna kinkku jäi saamatta kun Citymarketissa oli pienet kinkut loppu, nyt oli Prismassa parempi onni ja kinkkua on lähes 2 kiloa (yhdelle ihmiselle). Vatajan kypsä joulukinkku 1,5kg ei ole kovin hyvää mutta kaipa tuo alas menee. En ole vielä koskaan paistanut kinkkua itse. Vuoden päästä voisi kai kokeilla jos en ole kuollut, leirillä tai vankilassa. 


Red Dead Onlinessa on taas ollut talven ihmemaa ja siellä olen onnessani kirmaillut joka päivä.

 









 

Jouluaattoon kuuluu aina Lumiukko, joulurauhan julistus ja Samu Sirkan joulutervehdys. Lautapelejä. Tänä jouluna toivottavasti myös punapöksyinen Chad.

 


 

Viimeksi kun pelattiin F13:a niin PS+ loppui kesken pelaamisen. Tuli melkein tehtyä emämunaus ja ostettua PS+ väärälle PS-tilille, sille kakkoselle, vaikka jo etukäteen yritin itseäni muistuttaa että niin ei saa vahingossa tehdä. No onneksi veti erroria ja juuri silloin molemmat tajuttiin että väärä tili. Huh.

 

Joitakin päiviä sitten Tapsa säikäytti putoamalla rymähtäen alas raapimapuusta. Ensimmäiset sanani olivat "kuoliko se?" Mutta ilmeisesti se oli vain nukkuessaan ajautunut liian reunalle.

Ei kommentteja: