30. lokakuuta 2021

Voiko vitutukseen kuolla?

Ainakin voi saada ikäviä ja pelottavia rytmihäiriöitä. Onneksi ne menivät ohi ja pystyin nukkumaan. No ehkä kaksinkertainen annos magnesiumia auttoi. Myöhemmin tietty tajusin että endostahan se johtui. Ei olisi juurikaan mahdollisuuksia selvitä hengissä koronasta kun sydän ja keuhkot ovat paskana jo valmiiksi endon takia. Ja silti keuhkoendoa sairastavat eivät ole mitään virallista riskiryhmää?


Jouduin käymään pitkästä aikaa keskustassa/työpaikalla. Asian vuoksi joka olisi aivan hyvin voitu hoitaa etänä. Nämä asiat hoidettiin aina etänä jo ennen koronaa! Olisikohan mieli livetapaamisen suhteen muuttunut jos olisin kertonut olevani spitaalinen eli saatanasta seuraava. No käytin tietysti FFP2. Harmi vaan että saan joskus maskia käyttäessäni paniikkikohtauksen. Se on ihan fifty-sixty kuinka käy.

 

Vastapuolella ei tietysti ollut mitään maskia, mutta tietysti minä olen se itsekäs, tartuttava idiootti? Se maskin käyttö on peruskohteliaisuutta muita ihmisiä kohtaan! Jos et käytä maskia haluat tappaa muita ihmisiä koronallasi! Erityisesti ärsyttää asiakaspalvelijat jotka eivät käytä maskia, siitä vaan sitten tartuttamaan kaikki asiakkaat! 


 

No pomo oli sitten tietysti unohtanut lisätä uuteen työpuhelimeeni elintärkeän päivystyspuhelinnumeron, siitä vaikeudet ja vitutus. (ja laturikin puuttui mutta mihinkäs semmoista muka koskaan tarvitsisi) Ja puhelimen asetuksista en tietysti ymmärrä mitään. Miksi kaikki äänet kuuluvat täysillä vaikka puhelin on äänettömällä. Miksi puhelimen näytön kirkkaus vaihtelee koko ajan itsekseen jne. Ja onko todella niin että puhelimen käynnistysääntä ei saa mitenkään pois vaan se kuuluu aina TÄYSILLÄ? Jos näin on niin Nokian älypuhelin on maailmanhistorian huonoin keksintö. Joo, en vain osaa.

 

 

Kuherruskuukausi on ohi. Naapurista ei kuukausiin kuulunut mitään ääniä mutta viime aikoina joku miespuolinen henkilö on alkanut pitää pitkiä huutomonologeja jotka koostuvat lähinnä kirosanoista. Aluksi vain päivisin mutta nyt ympäri vuorokauden. Ei taida ehtiä enää edes nukkua. Toivottavasti se mies/nainen/eläin jolle kyseinen raivopää huutaa etsii jo kiireellä itselleen parempaa kotia. On joutunut miettimään pitäisikö soittaa poliisit paikalle. Onhan tämä toki vaihtelua, viime asunnossa huutava naapuri oli nainen.

 

Erosin viimein kirkosta koska piispan mielestä rokottamattomat ovat moraalittomia massamurhaajia. Niin me ihmiset ollaan erilaisia. Itse olen nykyään itkun partaalla aina kun kuulen uudesta koronarokotteeseen kuolleesta, erityisesti silloin kun kyse on lapsesta/teinistä. Niin turhaa. Tietävätkö pakkorokotuksia ja koronapassia kannattavat ihmiset rokotteiden hengenvaarallisista sivuvaikutuksista? Jos tietävät niin he ovat niitä moraalittomia massamurhaajia. 

 



Ei kommentteja: