14. maaliskuuta 2016

Villi bile-ilta

Käytiin lauantaina syömässä Bowl Dinerissa. Ruokalista oli vaihtunut, eikä enää ollut saatavilla flank steakia. Mutta onneksi cesarsalaatti jättikatkaravuilla oli tosi hyvää.

Joitakin kuukausia sitten Kuopioon avattiin uusi yökerho Club 007, ja tuli nyt viimein katsastettua sekin. Pääsymaksu on vain kolme euroa. Ihan kiva paikka ja tanssittava musiikki, ainoa huono puoli on vessojen vähäisyys.

Mitä enemmän join alkoholia sitä enemmän vatsaan koski. Mutta mitä enemmän join alkoholia sitä vähemmän siitä kivusta välitin. Kas kun viina on monesti se paras kipulääke. No en juonut kuin kolme drinkkiä, mikä tosin on eniten pitkään aikaan. Pidän kylläkin hiilihappoa todennäköisempänä syynä kivulle kuin alkoholia.


Minullahan tulee yleensä vähäisestäkin määrästä alkoholia sydämentykytystä, mutta nyt ei sellaista ollut. Johtuneeko sitten ottamastani orapihlaja-pilleristä, sillä kun on minulla lievä beetasalpaajamainen vaikutus.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä näin sitten unen jossa mäkihyppääjä menetti hypyn hallinnan ilmalennon aikana ja kuoli. En voinut edes katsoa tv-lähetystä vaan kuuntelin pelkkää selostusta. Oli selvää jo siinä vaiheessa kun hyppääjä pomppi alastulorinteessä että kuollut se on, niska katki. Jostain syystä tuo mäkihyppääjä oli Itävallan Martin Höllwarth. Oli niin hirveä uni että kun siitä heräsin niin oli vaikeaa nukahtaa uudelleen.

Ei kommentteja: