24. maaliskuuta 2016

Tahtoo Silja Europalle

Kun Silja Europa lähti Australiaan majoituslaivaksi luulin ettei se sieltä enää takaisin tulisi. Mutta sepä tulikin, ja aloitti vähän aikaa sitten liikennöinnin välillä Helsinki-Tallinna.

Harmi vaan että nyt näin normaalisti Europan aikataulut ei sovi ulkopaikkakuntalaiselle. Europa lähtee aamulla Helsingistä Tallinnaan ja palaa takaisin Helsinkiin saman päivän iltana. Jos haluaisi tuolle päiväristeilylle niin pitäisi olla yö Helsingissä ennen ja jälkeen risteilyn. Eli ei käy.

Mutta nyt ajalla 28.3.-22.4.2016 Europa korvaa telakalle menevän Baltic Queenin, ja noudattaa sen ajan Queenin normaalia aikataulua. Eli lähtö Helsingistä klo 18.30 ja paluu takaisin Helsinkiin seuraavana päivänä klo 16.

Eli siinä se mahis sitten olisi, jos Europalle enää koskaan haluaa.


Nykyäänhän voi lähteä vain yhden yön reissuille, koska kissoille ei ole hoitajaa. Tosin Kuopion satamaan avattiin joitakin kuukausia sitten eläinhoitola Symppis, joka olisi hyvä vaihtoehto sitten pidemmillä matkoilla. Tosin se edellyttäisi sitä että kissojen rokotukset/madotukset ovat kunnossa. Ja pitäisi hankkia kolmas kantokoppakin. Ja heillä olisi kuulemma sellainenkin palvelu että joku tulee kotiin hoitamaan lemmikit, sehän sopisi parhaiten parin yön reissulle. Jos uskaltaisi antaa kotiavaimensa tuntemattomalle.

Kissojen mielestä pahvista tehdyt raapimapeti ja -lauta ovat parasta ikinä.

Ei kommentteja: