22. joulukuuta 2015

Joulustressi iski minuunkin?

Mitään syytähän sille ei ole sillä en joudu järjestämään joulua mitenkään. Jotkut ne pääsevät elämässä helpolla?

Huominen aatonaaton kauppareissu tuli uniinkin. Unessa menin ensin S-marketiin, jossa oli päätetty laittaa tavaroiden järjestys kokonaan uusiksi juuri vilkkaimpana kauppapäivänä. Kysyin myyjältä missä luomukananmunat ovat. Niitä tulisi kuulemma joskus ylimmälle hyllylle. Niin korkealle, etten niihin koskaan ylettäisi edes jakkaran kanssa. Ajattelin että kiitti mulle riitti, tähän paskaan kauppaan en tule enää ikinä. Jätin ostoskorini keskelle lattiaa ja lähdin pois.

Mutta Veljmiehessä ei mennyt sen paremmin. Lähes kaikki ruuat olivat poistuneet sen valikoimasta, tilalle oli tullut vaatteita ja käyttötavaroita. Mitään tarvitsemiani ruokia ei ollut: ei voita, ei pakastevihanneksia, eikä varsinkaan Valion kreikkalaista jugurttia. Kamala painajainen kun ruokaa ei ole missään keskustan kaupassa. Ajattelin että ainoa kauppa jossa pystyn tulevaisuudessa käymään on Lidl.


Tänään onkin tosielämässä tiedossa se ainoa oikea jouluelokuva eli Yksin kotona 2. Kaiken muun hyvän lisäksi siinä on ihanat musiikitkin, kuten kenties kaikkein paras joululaulu eli Darlene Loven All alone on christmas.

Ei kommentteja: