8. marraskuuta 2013

Kipuja kolme viikkoa kuukaudesta

On ihme etten syöpäfoobikkona ole aiemmin ollenkaan ajatellut munasarjasyövän mahdollisuutta. Siinä on samanlaiset oireet kuin endometrioosissa. Kipuni eivät edes yleensä ole kovin pahoja, mutta kun niihin liittyy oksetusta ja ripulia niin ei voi kovin hyvästä elämänlaadusta puhua. Ja huolettaa sekin että kivut ovat levinneet niin laajalle alueelle.

Postia on tullut viime aikoina vain joka toinen päivä. Esimerkiksi viime perjantain postit tulivat maanantaina. Ja tänään perjantaina tulivat eilisen torstain postit. Ja viimein jotain uutisiakin, työnantaja on irtisanonut kaikki nykyiset työsopimukset. Uusi systeemi alkaa ensi vuoden helmikuussa. Saa nähdä miten kauan vielä joutuu roikkumaan löysässä hirressä, työnantajan pitäisi muka ottaa yhteyttä "lähiviikkoina". Edellisellä muutoskerralla jouduin ihan itse soittamaan, kun mitään ei kuulunut vaikka minulla olisi pitänyt olla työvuoro seuraavana päivänä vanhan systeemin mukaan. Minähän olen toivonut potkuja sillä en kestä kaikkia näitä muutoksia, liikaa stressiä.

Minulla alkaa olla elämän prioriteetit hukassa. Viime lauantaina kun olisi pitänyt valmistautua lähtemään keskustaan Halloween-bileisiin rupesinkin leipomaan mantelileipää ja pelaamaan Simssiä. "Hauska" juttu muuten paljastui tällä viikolla, mantelijauho on epäterveellistä! Enpä ollut sitäkään tullut ajatelleeksi aiemmin, vaikka rasvojen pilaantuminen on hyvin tiedossa. Liikaa omega 6 ja käsittelyssä pilaantuneet rasvahapot, niin ei ihmekään jos inflammaatio jyllää? En kai saisi syödä mitään.


Nyt uusimpana kivana juttuna en pääse loggautumaan Yahoon sähköpostiini, enkä ole ainoa jolla on sama ongelma. Saattaapa olla niin että Yahoon maili on kohdallani historiaa, että en pääse sinne enää koskaan. Mitähän hiton tärkeää postia siellä voisi olla?

Ei kommentteja: