11. joulukuuta 2012

Yllättävä löytö

Ollaan asuttu tässä nykyisessä asunnossa vajaat kaksi vuotta. Sunnuntaina olin laittamassa saappaita takaisin eteisen yläkaappiin kun huomasin että niiden alla on kirja. Jonkun aikaisemman asukkaan jättämä. Tarvitsen yliopiston pääsykoetta varten tiettyjä lukion oppikirjoja. Ihme olikin siinä että tuo kaapista löytynyt kirja on juuri sellainen jonka tarvitsen. Onneksi en ehtinyt hommata muualta. Olen aikaisemmin säilyttänyt tuossa kaapissa talvitakkeja, ja nyt vain kenkiä. Enkä ole aiemmin huomannut tuota kirjaa vaikka se on ollut aina suoraan saappaiden alla.

Vaikka kirpparilta ei ole löytynyt tarvitsemiani kirjoja niin siihen nähden metsästys on tuottanut ihan hyvin tulosta. Äidin luota löytyi yksi. En olisi voinut uskoa että tallella on vielä jotain muita kuin englannin ja ranskan kirjoja. Kirjaston poistohyllystä löytyi yksi. Yhteensä tarvitsen 8 kirjaa joista minulla on nyt kasassa 4-5 ja tarvitsen siis vielä... 3-4.

Lauantaina käytiin ensimmäisen kerran syömässä Introssa. Enää en ihmettele miksi Intron ruokaa aina kehutaan, oli nimittäin älyttömän hyvää. Laskun maksun jälkeen oli neljä minuuttia aikaa bussin lähtöön; enpä ole lapsuuden jälkeen juossut niin. Mutta ehdittiin. Olisi vituttanut jos ei.

Olen nyt juonut tasan kahta eri viiniä, ja niillähän on jopa eroa näin aloittelijankin mielestä. Palandri The Estates Cabernet Sauvignon on GatoNegroon verrattuna paljon kuivempaa ja mauttomampaa. Menee siis helpommin alas.

Ei kommentteja: