18. joulukuuta 2012

Tahtoo tehdä videoita

Joululahjat on paketoitu. Olihan niitä yhteensä peräti viisi kappaletta, kahdelle eri ihmiselle. Kissat eivät saa lahjoja tänä jouluna. Eivätpä ole saaneet monena edellisenäkään kun leluja on muutenkin enemmän kuin tarpeeksi. Ja herkkuja eivät tarvitse kun ovat muutenkin tarpeeksi läskejä.

Lauantaina leukani paleltui taas, jo toisen kerran tänä talvena. Ensin on punainen ja kipeä ja sitten hilseilee päiväkaupalla. Mitähän seuraa tämän viikon hirmupakkasista? Tarvitsen lähes koko naaman peittävän hiihtomaskin. "Kädet ylös, tämä on ryöstö!"

Nykyään aina kun juon teetä tyhjään mahaan rupeaa oksettamaan. Miksi esim. vedellä, piimällä tai viinillä ei ole samaa vaikutusta?

Työnantajalta tuli joululahjaksi S-ryhmän 50 euron lahjakortti. Tarviis tosiaan ostaa uudet talvikengät, kun ei ole uusia kaapissa odottamassa nykyisten hajotessa. Mutta tuskin Prismassa on mitään kivoja. Jos joskus jaksaisi siellä käydä.

Olen saanut pari ideaa videoihin. Ensin tajusin että haluan tehdä videon Clairesta. Musiikin valinta on tosi vaikeaa. Ei saa olla rakkauslaulu ja pitäisi liittyä jotenkin yöhön. Koneella onkin joitain tosi huonolaatuisia pätkiä RE2-pelistä. Tajusin myös etten ole nähnyt Darkside Chroniclesia ja haluaisin.

Sitten tajusin että haluan tehdä videon Dexterin seitsemännestä kaudesta, Dexter & Debra dynamics. Siihen löytyisi ainakin Within Temptationilta monta sopivaa biisiä. Sopivin olisi tietysti rakastamani What have you done mutta sen olen jo käyttänyt eikä olisi kovin kiva käyttää samoja uudestaan. Samoin What I've done on jo käytetty. Biisin pitäisi kuvata täydellistä epätoivoa joka vain pahenee... Toisaalta on myös joitakin biisejä joista haluaisin tehdä videot. Said it all ja Swan song, joka on hautajaisbiisini. Siitä voisikin tehdä videon jossa on suosikkikohtauksiani KAIKESTA. Easier said than done.

Videon tekoon tuli mutkia matkaan kun Windows movie maker ei hyväksy mp4-tiedostoja. Luuseripaskaohjelma se on muutenkin. KAIKKI on sitä vastaan että voisin jotain videoita tehdä. Universumi yrittää kertoa minulle jotain. Mikään ohjelma ei suostu konvertoimaan mp4-tiedostoja. Paitsi TubeSucker jonka laatu on surkea. Ja tuo ohjelma ei enää pysty edes ottamaan videoita Youtubesta. Ja kun yritin ottaa Firefoxin lisäosalla videon Youtubesta niin kappas vaan kun tiedostomuoto oli mp4.

Miksi Sunset Beachin jaksossa 293 on suomenkieliset tekstit? Jaksohan on peräisin Neloselta! Onko TaintedBeach suomalainen? No eipä aikaisemmat jaksot ole olleet suomalaisia.. Mutta mistä kaikki nämä jaksot ovat peräisin? Kenellä on nauhalla kaikki Sunset Beachin 755 jaksoa? Ja miksi minusta tuntuu että olen nähnyt tämän jakson 293 monta kertaa vaikkei minulla ole sitä nauhalla? Oh the mysteries.

Nyt lupaa pikkujouluihin jo 28 astetta pakkasta. Taidan pysytellä kotona.

Ei kommentteja: