7. toukokuuta 2009

Työkkäri on perseestä

Tuli sitten käytyä ensimmäisen kerran Kuopion uudessa ja hienossa työvoimatoimistossa. On taas jollakin välähtänyt miten hommat saa hoidettua nopeammin, yksinkertaisemmin ja asiakasta vähemmän turhaan pompotellen. Ensin otat ensimmäisen vuoronumeron ja jonotat vastaanottoon. Vastaanotosta saat toisen vuoronumeron, jolla jonotat sitten toisen kerran ja toisessa kerroksessa... Tosi kätevää. Huokaus. Ennen sentään riitti yksi jonotus ja yksi vuoronumero. Jonkun mielestä kai työttömiä on kiva kyykyttää aina vaan lisää ja enemmän.

Jonotettaessa miehet puhuivat autoista ja jääkiekosta.. Joku väitti että kerran Suomi oli johdossa 5-2 ja hävisi silti... Teki mieli sanoa että se oli 5-1, kotiMM-kisat 2003, puolivälierä Ruotsia vastaan... Olikin "kivaa" herätä aikaiseen ja harmaaseen aamuun, kun muistaa mitä tapahtui tasan 14 vuotta sitten...

Palautin Anttilaan ne kengät, joista on ollut harmia riesaksi asti. Ja nyt sinne Anttilaan oli viimein tullut myyntiin Buccaneersin suomiversio.

Hesyltä tilaamani tuotteet saapuivat viimein maanantaina. Jännä vaan kun laskun eräpäivä oli ollut jo monta päivää aiemmin että kivaa. Tuli myös asumistuen vuositarkistus, saapa nähdä mitä hauskaa siitä seuraa... Veronpalautustahan saan vajaat 50 euroa.

Ei kommentteja: