11. toukokuuta 2009

Multa on otsikot loppu

Kävin tänään vaihteeksi ostoksilla. Kirppareilla ei ollut mitään. En kyllä jaksanut kunnolla edes katsella. Keskustan Mustista ja mirristä en ostanut mitään vaikka siellä on loppuunmyynti ja ruuista 30% alennus. Kävin Alkossakin etsimässä uutta light lonkeroa mutta se oli loppuunmyyty. Veljmiehessä sentään oli jotain uutta kevytlonkeroa. Harmi vaan että siinä näköjään onkin sokeria. Sokokselta ostin uutta teetä, Clipperin luomu vihreä tee + aloe vera. Se onkin sen verran tujua myrkkyä että on jostain kumman syystä kielletty esim. lapsilta. Myyjä otti eräästä tuotteesta täyden hinnan vaikka se oli 50% alennuksessa. Onneksi tajusin ihan heti että eipä mennyt oikein.

Sain eilen luettua Houkutuksen loppuun. Kolmisen viikkoa siihen meni. En vain ymmärrä ollenkaan tuon kirjasarjan tai elokuvan hehkutusta. Tämä arvostelu kertoo hyvin mitä mieltä minäkin siitä leffasta olen. Sen nimi pitäis olla Haukotus, hihhii...

En enää usko ollenkaan Michaelin kuolemaan Prison Breakissa. Se juonipaljastus olikin liian ihana ollakseen totta. Jos nyt pitäisi veikata loppu niin sanoisin etä Michaelin kuolema lavastetaan. Tulen olemaan tosi pettynyt kun Michael ei kuole. Michael ei ansaitse onnellista loppua, ei hän ikinä edes pystyisi olemaan onnellinen kaikki murhat ja muut kivat jutut omallatunnollaan.

Katsoin viimein Sinkkuelämää-elokuvan. En ole tainnut koskaan itkeä niin paljon minkään leffan aikana. Pelkkää sydänsurua.


Ei kommentteja: