16. huhtikuuta 2009

Pupu ja enkeli

Tilasin NetAnttilasta kengät. En saanut kenkiä vaan uunivuoan. Jee! Varsinkin kun nykyisten talvikenkien pohjat päästävät läpi veden ja hiekan, ja hiertävät sukat rikki. No pitänee kai siirtyä kesäkenkiin. Kai...

No sainpahan viimein Buccaneersin suomalaisversion. Sekä Paholaisnaisen. Ja kisut sai pahvilaatikon ja pakkauspapereita, mikään ei ole kivempaa. Pitäisi vaan jotenkin ihmeellisesti saada myytyä se Buccaneersin hollanti-versio...


Tänään kävin Lidlissä ostamassa jugurttia. Pitkään harkitsin ostaisinko puisen teelaatikon, mutta se jäi kauppaan. Kuten myös halvat kengät joita katselin. Oli pakko ostaa vähärasvaista paistijauhelihaa kun tavallista oli vain 700 gramman pakkauksessa. Inhoan noita teollisesti pakattuja jauhelihoja muutenkin ja pyrin aina kuin mahdollista ostamaan vain kaupassa jauhettua lihaa. Harmi vaan kun sellaista ei taida enää lähikaupassa olla. Buu.

Viime lauantaina tuli biletettyä, ja ensi lauantaina kai taas. En pääse vappuna töiden takia juhlimaan joten pitää vähän ottaa vahinkoa takaisin etukäteen. Viimeksi olikin kivaa kun Sherry tapasin Giggelin ensimmäisen kerran. Oli pakko hiukan yrittää rajoittaa juomista ja niinpä en sitten krapulassa oksentanut ollenkaan. Sawossa oli taas alakerran 90-luvun musapuolella hirveästi porukkaa eikä yläkerrassa ketään. No saatiin hiukkasen jopa tanssia vaikka tanssilattialla oli tosi ahdasta.

Viime viikolla ostin äidille pääsiäispupun Kultajousesta, ja äiskähän tykkäs siitä hirveesti. Äidin synttärit on parin päivän päästä, pitäisi yrittää päättää minkä lahjan antaisi jo valmiiksi ostetuista vaihtoehdoista. Joulukynttilä ei taida olla hyvä valinta?

Tuli ostettua myös halvin mahdollinen rikkaimuri. Hukun kissankarvoihin. Saa nähdä onko tuosta imurista mihinkään. Viime aikoina olen rahdannut kirpparilta kotiin Kissafani-lehtiä kun jollain on niitä paljon myynnissä. Mualiman ihanin lehti.

Tilasin nyt viimein Hesyltä hiukkasen kissa-aiheista tavaraa.

Houkutus-kirja on viimein saapunut kirjastoon. Voin hakea sen varmaan vasta ensi viikolla. Pistin myös Uusikuun samantien varaukseen. Vaikea uskoa että nuo kirjat olisivat niin hyviä kuin moni väittää...

Huomenna on Tapsan synttärit, eli pitää antaa sille Shebaa ja kalanmakuisia vitamiinipillereitä ja leikittää pallolla ja laservalolla koko päivä... Maanantaina tuli kuluneeksi vuosi siitä kun sain Olivian. Kylläpä se oli pikkuinen silloin.



Tajusin viimein etsiä Youtubesta Tehiksen Neelan ja Gallantin hääjakson poistettuja kohtauksia. Ja löytyiväthän ne. Minulla on vielä tasan yksi Prison Break-video jäljellä tililläni, haus-kaa... Suomi tuhottiin South Parkissa.

Kissan halaaminen auttaa masennukseen
.

Enkeli-muki kirppikseltä 50 senttiä. Kerrassaan ihana. Ja siinähän on kuva minusta!

Ei kommentteja: