21. huhtikuuta 2009

Eilen kaupungilla

Eilen cityssä... Menin Anttilaan palauttamaan uunivuoan ja arvasinkin kohtaavani vaikeuksia. Se oli myyjien mielestä niin ihmeellistä kun vuokaa ei ollut tilauslistassa ollenkaan. Ensin eivät meinanneet ottaa vuokaa vastaan, ja sehän ei olisi ollut kivaa sillä en olisi halunnut raahata sitä mukanani ympäri kaupunkia. Mutta lopulta soittivat postimyyntiin ja asia saatin kaiketi jotenkuten selvitettyä. Minun pitäisi saada tilauksesta puuttuneet kengät myöhemmin, mutta saa nähdä. Lyön sitä paitsi vetoa että ne kengät eivät edes lopulta kaiken tämän vaivan jälkeen ole jaloilleni soveltuvat...

Kirjastosta hain varaamani kirjan Houkutus. Ihmettelin miksei mennyt ollenkaan varausmaksua, mutta myöhemmin sain tietää ettei lasten kirjojen varauksista peritä maksua. Eilen luin kirjasta ensimmäiset sata sivua.

Kirppareilta olisi löytynyt kaikenlaista kivaa mutten ostanut kuin Kissafani-lehtiä. Kirpparin myyjä kysyi onko minulla kissoja. Kolmeen otteeseen olen noita lehtiä ostanut eikä niitä jäänyt nyt jäljelle kuin pari.

Ei kommentteja: