30. marraskuuta 2015

Tärkeitä kysymyksiä

Niin monen vuoden tauon jälkeen tuli eilen sattumalta katsottua F1-kisaa suorana, kun MTV3 sellaista näytti. Käänsin kanavalle muutamaa sekuntia ennen kuin kisan voittanut Rosberg pääsi maaliin. Mutta se "mitä ihmettä?"-hetki koitti kun palkintojenjaon jälkeen kuskeja podiumilla haastatteli eräs David Coulthard.

Kuinka kauan kuskeja on haastateltu jo podiumilla? Ei vaan minun nuoruudessani. Onko DC ollut siinä hommassa aikaisemminkin? Eipä sillä taitaisi olla mitään väliä, sillä tuskin MTV3 näyttää noita haastatteluja ilmaisessa koostelähetyksessään. Kaikki penkkiurheilu on pilattu maksutv:llä. Köyhänä vieroittuu irti urheilusta pakostikin, jos ei jo muutenkin.

Mutta tärkein kysymys on tietysti tämä: Milloin DC on mennyt naimisiin? Ja kenen kanssa? Voisi tietysti olettaa että lapsensa äidin.



Ai niin. Onko DC:stä muka oikeasti julkaistu postimerkkejä Turkmenistanissa vuonna 2000? Ebayssä näitä olisi myytävänä. Nämähän sattuvat olemaan suosikkikuviani, olivat jonkin vuoden seinäkalenterissa.

Ei kommentteja: