12. heinäkuuta 2011

Risteily Alahovin viinitilalle

Torstaina 7.7. klo 14.30 lähdettiin Ukko-laivalla kohti Alahovin viinitilaa. Paatti oli täynnä ihmisiä, toisin kuin viimevuotisella risteilyllä. Silti vain muutama jäi kanssamme pois kyydistä Alahovissa, loput jatkoivat risteillen. Matkassa kesti lähes tunti kun mentiin kiertotietä.





Kuopijo.


En voi mitään sille että Alahovin eläinten oloista jäi huono kuva. Monessa lintu-aitauksessa näkyi raatoja, sioilla oli törkyistä vettä ja hevosella oli kaulassa haava jossa kuhisi ötököitä.





Jostain syystä lambit halusivat tulla lähelle. Luulivat ehkä saavansa ruokaa?





Kukko oli kadottanut morsiamensa ja kiekui koko ajan.



Miten voikin lampi olla noin likainen?


Kun vertaa vaikkapa Kallaveteen.


Takaisin tultiin paljon pienemmällä Princess Anne-laivalla, joka lähti Alahovista klo 17. Matkustajia oli vain muutama. Puolessa tunnissa päästiin takaisin Kuopioon.

Onnistuin polttamaan itseni reissussa aika pahasti. Mikähän järki oli siinäkin että laitoin aurinkorasvaa vain ja ainoastaan kaulaan ja niskaan? Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis. Jalat ja käsivarret paloivat, niskassakin näki hyvin mihin kohtaan sitä rasvaa oli laitettu ja mihin ei. Onneksi tajusin ja muistin sentään ottaa hatun mukaan ja laitoin sen jopa päähäni.

Risteilyn jälkeen kävin ostamassa Hesburgerin karppiruokaa jo toisen kerran viikon sisällä. On hyvää ja täyttävämpää kuin tavissalaatit.

Ei kommentteja: