12. heinäkuuta 2006

Onhan tämäkin ollut päivä...

Yöllä kohtasin liian monta ihmistä. Ensimmäiseksi näin miehen ja naisen, jotka keskustelivat kovaäänisesti. Nainen talutti pyörää. En tiedä olivatko he (nainen ja pyörä) humalassa. Kierroksen loppupuolella näin ikkunasta kaljamahaisen (tosi iso) miehen, joka oli varmaan sama jolle jouduin sanomaan huomenta viime viikolla. Alkoholistien talossa olin aluksi innoissani, koska minun ei tarvitse enää käydä kyylän oven takana. Yleensä kyseinen ukko nimittäin pitää oveaan auki ja kyttää sen takana. Ja muutenkin hiihtelee ympäriinsä ilman paitaa. Miksi alkoholistit eivät nuku öisin?! Pari viikkoa sitten hän kysyi haluaisinko vettä. Olisikohan hänen vetensä ollut vodkaa? Hmm. Tänään luulin jo selvinneeni kun hän olikin kellarikerroksessa. Ilman paitaa tietysti. Jouduin sanomaan huomenta. Paluumatkalla huomasin, että hän kyttäsi hississä eikä painanut nappulaa kuin vasta sitten kun olin mennyt. Olin iloisesti jo aloittanut kotimatkan, kun ohitse kulkeneen auton miesporukka vihelsi minulle. En halunnut ottaa sitä riskiä että törmäisin kyseiseen porukkaan heidän jalkauduttuaan autosta, ja vaihdoin reittiä.

Päivällä tein tosi viisaan päätökseen jättää sontikka kotiin. Kuka nyt semmoista tarvitsee?! Matkalla cityyn sade kastelu minut pahasti. No, mitäs pienistä. Kyllähän seurannut auringonpaiste kuivattaa nopeasti. Paitsi että sitten tuli todellinen sadekuuro. Onneksi pystyin olemaan katoksessa sen ajan. Kivan mummelin kanssa. Joka ei ollut sekuntiakaan hiljaa, vaan päivitteli koko ajan kuuroa.

Iltapäivällä sain viimein kesälomantuurauksen. Mietin kyllä olenko haukannut liian ison palan, kun sanoin etten tarvitse vapaapäiviä. Ehkä, mutta rahan tuloa ei voi estää. Nyt vaan vituttaa tosissaan se, etten pääse ensi viikonloppuna bilettämään. Olin niiiin innoissani ja eilen parsin jopa hameeni kokoon. Eihän siinä mennyt kuin tunti ja niskakipuni paheni, mutta mitäs siitä. Lankakin riitti juuri ja juuri. Mutta nyt...

Bart: I'm going to miss the whole summer.
Homer:
Don't worry, boy. When you get a job like me, you'll miss every summer.

Aaaargh... Biletystä viimeksi huhtikuussa. Pomo tosin sanoi että saan vapaata kun tahdon. Saa nähdä...

Ei kommentteja: