30. maaliskuuta 2017

3 pakettia Zooplussalta

28, 25 ja 23 kiloa. Paketit saapuivat päivää normaalia aikaisemmin, koskaan aiemmin ei ole käynyt näin. Onneksi olen niin hidas että olin vasta siivoamassa oksennuksia enkä ollut ehtinyt aloittaa imurointia. Onhan tuo nykyinen imuri hiljainen mutta en tiedä onko se niin hiljainen että kuulisin ovikellon soiton tai koputuksen.


Tilasin vain kaksi pussia kissanhiekkaa kun normaalisti tilaan neljä, eli kohta pitää taas tehdä tilaus. Yksi 15 kilon kissanhiekkasäkki kestää täällä noin kuukauden. Orijenista oli varastossa vain kalaversio. Ja nyt viimein hankin myös kolmannen kantokopan kissoille. En tiedä olisiko niitä syytä olla kolme kun kissojakin on kolme. Muutossa ainakin olisi tarvetta kun Tapsa haluaa jäädä omaansa asumaan, ja jos vie kissat eläinhoitolaan niin ehkä silloin.


Tilasin myös synttärilahjan Tapsalle, se täyttää huhtikuussa 10 vuotta. Mietin haluaisiko Tapsa mieluummin yliajetun näköisen fretin vai yksisarvisen. Oli myös vaikea päätös antaako lahja Tapsalle heti vai vasta oikeana syntymäpäivänä.

Bonuspisteillä otin Kalille testaukseen kuivaruuan syömisen hidastajan, plussaa siitä että se on konepestävä. Tekisi kyllä mieli kokeilla muitakin aktivointikuppeja, mutta valitettavan harva kestää konepesun.

11. maaliskuuta 2017

Tuhkimon kengissä

Pitäisikö ostaa hääkengiksi Tuhkimo-korkkarit? Onhan ne aika sopimattomat näin vanhalle ja niin arvokkaaseen tilaisuuteen. Lisäksi haluaisin hiukan korkeammat korot ja en koskaan tykkää jos korkolappu on erivärinen kuin itse kenkä. Eikä värikään ole sellainen minkä häihini haluaisin. (jengiväriä violettia sen olla pittää!)




Oikeasti haluaisin häihin jotkut kalliit merkkikengät. Että voisi kerran elämässään sellaiset hankkia sillä tekosyyllä... Saatavuus vain on hiukan heikko. Nettikaupat eivät lähetä Suomeen enkä voi matkustaa jonnekin Lontooseen vain kenkien takia. Suunnilleen ainut tietämäni mahdollisuus on eBay, eikä siellä ole vielä tullut sopivia vastaan.

6. maaliskuuta 2017

En halua järjestää häitä

Taas yksi todiste siitä etten ole nainen.

Häiden ainoa tarkoitus on se että morsianta tuijotetaan, enkä kestä olla huomion keskipisteenä. Mutta taitaa jopa olla joitakin ihmisiä jotka ottaisivat oiretta jos menisi ns. salaa naimisiin.

En halua käyttää rahaa häihin. Haluan käyttää rahaa häämatkaan (Karibian risteily).

En halua käyttää rahaa hääpukuun. Haluan käyttää rahaa hääkenkiin.

Eräänkin helsinkiläisen hääpukuliikkeen yleisin häämekon hinta taisi olla 1300 euroa. Joo, varmasti. Varsinkin kun kyseessä on minimaalisen pienet maistraattihäät, niin jokin ns. tavallinen (vaalea) mekko saa luvan kelvata. Ostinkin jo yhden eBaysta, mutta valitettavasti en ole saanut sen vetoketjua toimimaan koko pituudelta.

Sitä paitsi nykyajan hääpukumuoti on sellaista että 99% ei kävisi minulle. En halua olkaimetonta enkä avokaulaista pukua. Jotkut harvat mekot ovat ok edestäpäin, mutta sitten avoin tai läpinäkyvä selkä pilaa kaiken. En halua läpinäkyvyyttä mihinkään kohtaan, enkä haluaisi paljastaa rumaa selkääni (syntymämerkkejä, luomia, takaisin kasvanut patti) yhtään enempää kuin on pakko.

Unelmieni häämekossa on venepääntie ja helma polveen asti. Eli vähän niin kuin tää.


Mitään kivaa hääpaikkaakaan ei ole tullut vastaan...